Okunası Blog ve Yazılar


okunası bloglar ve yazılar

Takip ettiğim bloglardan seçmece yazıları içeren bu yazımda , hem blog tanıtımı yapmış olacağım hem okunması gereken yazıları paylaşacağım.İnternette sörf yaparken ve sık girdiğim bloglarda yer alan orjinal ve ilgi çekici blog yazılarından bir derleme olup yazı dizisi devam edecektir.



Yaşar Safkan,blog yazısında Dns , Ip , Vpn gibi teknik konuları Anneme Anlatır Gibi anlatmış.

İyi çay demlemek bir sanattır ! Murat Can Demir'in yazmış olduğu Nasıl İyi Çay Demlenir blog yazısı iyi çay demlemekte sıkıntı yaşayanlara rehber olmuş.

Mert Tünay , Dünya'nın parlayan yıldızı İstanbul'u kaleme alarak biz okuyucuları rüya gibi bir yolculuğa çıkartmış.Blog yazısını okuyoruz : Akp'nin İstanbul'u

İsmail Hakkı Polat , Yaşamı 'Hack'lemek başlıklı blog yazısında Finans Merkezi olarak inşa edilmeye başlanan fakat 750 ailenin yaşamını sürdürdüğü bir gökdelen olan Torre David 'in ilginç hikayesini anlatıyor.

İyi matematik ve geometri bilmek oyun programlamanın başlıca kurallarından olup Fatih Erikli blog yazısında özellikle javascript ile oyun geliştirme ve Oyunlarda Trigonometri konusunu işlemiş.

Murat Çileli Bilişim Sektöründe Nasıl Patron olunur başlıklı blog yazısıyla Türkiye'de ki yazılım şirketleri gerçeklerini bir bir çarpıyor.

Bayram Üçüncü , Windows IIS Üzerinde Php Çalıştırma başlıklı makalesinde xampp,apeche gibi uygulamalara gerek kalmadan php tabanlı dosyaları çalıştırmaya değinmiş.

Severek takip ettiğim GeekYapar , X-Men Hakkında Bilinmesi Gerekenleri bir bir listeliyor.

Mutlu Tevfik Koçak'ın Anayasa Hakkında yazısını okuyoruz.

Yaşar Arabacı , Git ve Github'a Başlangıç blog yazısı ile başlangıç düzeyinde git,github bilgilerini aktarmış.

Pazarlamasyon , Üniversite Sıralarında Filizlenen Milyon Dolarlık Startup Firmaları listelemiş.Facebook,Reddit,Instagram ve daha fazlası.

Dijital Aktivizm'in öncüsü Change.org aracılığı ile fişleniyor muyuz ? BtNet bu soruyu sorguluyor

Şimdi reklamlar kendi bloğumdan : Firebird Veritabanı İşlemleri , Ankara'nın Teknoloji ile İmtihanı , Delphi Yeniden mi Doğuyor

Yorumlar

  1. Yağmur Ece8.09.2014 09:15

    Merhabalar, Ben Cname kaydı oluştururken blogger bana iki kod vermişti biri uzun biri kısa karışık harfler ve sayılardan oluşan kodlar. İlk denememde başarısız oldum şimdi hosting firmam o kodları verirsem benim için cname kaydı oluşturabileceklerini söylüyorlar. ama ayarlar kısmında o kodlar artık çıkmıyor. Alan adım yazılı halde. Ama yönlendirmede yapılabilmiş değil. Yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  2. Merhaba...

    %5 komisyon oranı, ücretsiz listeleme, ücretsiz dükkan açma gibi özellikleriyle Sanalpazar.com'u denemenizi tavsiye ederim... Sanalpazar'ın CepBekçisi sistemi SıfırRisk'in aynısı... Bu arada, açık artırmaları da iyidir Sanalpazar.com'un... İyi bir takipçi kitlesi var. Yazı için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. nerdeyse 3 yıl olmuş bir şeylerin değiştiğini umuyorum sıkı çalışıp biran önce mezun olmayı planlıyorum bence öğrenci dediğin büyük şehilerde yapamaz hem pahalı hem dersten alıkoyacak cok aktivite var

    YanıtlaSil
  4. Kişiden kişiye tabi değişecektir.Umarım okul çok daha iyi olmuştur.

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler hocam çok anlaşılır bir makale olmuş. Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  6. Chrome için yokmu bi çözüm yolu ?

    YanıtlaSil
  7. site boktan2.01.2015 10:35

    bune aq yaa bunlamı urasılır

    YanıtlaSil
  8. Beyefendi biz çocuklarımızı Karaman'a müslümana yakışmayacak bir hayat yaşasın, eğlensin, içsin, s..sın diye göndermiyoruz. Sen de oraya okumaya değil hayatın en verimli zamanını sarhoş sarhoş geçirmeye, pavyonlarda, barlarda eritmeye gitmişsin ama bulamamışsın. Senin gibilerin yeri Kıbrıs'taki üniversiteler. Senin bu açıklamalarını okuduktan sonra çocuğumu Karaman'a gönderdiğime bir müslüman olarak daha çok sevindim.

    YanıtlaSil
  9. Müslüman olacan daha "oku"mayı bilmiyosun. Tiyatro , sinema , cafe , bar ve diğer tüm sektörlerde değerlendirdim. İçme ve sıçmanın dışında eğitim ve kampüsü değerlendirdim. Fakat sen sadece içki kelimesi geçiyor diye beni yargılayıp ön yargılı davranıyorsun. Ben veliler için yazmadım bu yazıyı öğrenciler için yazdım. Eğer şehir istediğiniz gibiyse ne mutlu.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yazıya yorum yap :