Kadir Dayı Piknik Ostim Ankara


Kadir Dayı Piknik et döner



Merhaba dostlar. En iyi et döner için Ankara'yı karış karış geziyor tüm popüler ve salaş mekanlara giderek kritik yapıyorum. Bir önceki yazımda Ankara'da en iyi et döner mekanları blog yazısını yazmış kayda değer gitmiş olduğum tüm mekanları aktarmıştım. Çok geçmedi ki Ostim Sanayi Sitesinde çok iyi döner yapan bir mekan bilgisi aldım ve tabii hemen denemeye gittim.

Mekan Kadir Dayı Piknik. Oldukça salaş ve esnaf lokantası olan bu mekan özellikle et döner ve köfte ile iddialı. Ben tabii ki dönerini denemek için oradayım. %100 dana eti ve gaz ocağı kullanılıyor.

Kadir Dayı için sanayi markası diyorlar. Yedikten sonra ben de aynı düşüncedeyim. Önce bir fotoğraflara bakalım.




Kadir Dayı Piknik et döner



Mekan öğle saatleri tüm lezzetli mekanlarda olduğu gibi burada da bir yoğunluk mevcut. Döner görüldüğü üzere başarılı. Ustamız döneri kesmek için genellikle otomatik bıçak kullanıyor. Ben ona karşıyım kendisine ilettim.

Ekmek arası veya servis seçeneği var. Ben etin tadını daha iyi alabilmek için her zaman servis tercih ediyorum. 70gr standart porsiyon döner. 14tl ücreti var. Ben 170 gr döner yedim o gün. Pişman değilim :)


Kadir Dayı Piknik et döner


Arkadaşlar et dönerden bir çatal aldım ve gerçekten süper lezzete sahip. Ankara için en iyi döner sıralamalarını alt üst edecek kadar iyiydi. En beğendiğim Mutlu Lokantası 'nı bile tahtın edecek kadar lezzetli. Yanında verilen soğan , domates ve turşu tazecik. Ekmek ise yağa bandırılıp sunuluyor.

Kadir Dayı Piknik kesinlikle gidip denenmesi gereken bir mekan. En iyi et dönerlerden birisi. Fakat uyarayım mekan gerçekten salaş ! Köpük tabak , plastik çatal veriliyor. Servis ise self servis şeklinde. Gerçekten salaş yani :)




Tüm incelemeler bana ait olup %100 objektif yorumlardan oluşur.Kesinlikle reklam , kayırma ve karalama gibi amaçlar içermez. Instagram üzerinden lütfen takipte kalınız. Afiyet olsun.


Bonus : Kadir Dayı Piknik Video




Kadir Dayı Piknik İletişim

Adres: 100. yıl bulvarı 41/A Sokak 2/6 Ostim Ankara
Telefon: (0312) 354 80 80

Yorumlar