Dönerci Mehmet Usta Ankara


dönerci mehmet usta


Şehrin en iyi dönercisi ! mottosuyla , Ankara Balgat ilçesinde yeni açılan et dönercimiz hayırlı olsun. Açılışı görkemli yapıp , açılışa özel kampanya da yapınca şu ara mekan özellikle öğlen saatlerinde tam dolulukta çalışıyor. İkramlar (patates,salata,soğan,irmik tatlısı ve çay) , 120gr servis et döner 16 tl. Kampanya sonrası sanırım 21 tl gibi bir fiyat ile satılacakmış.

Dönerci Mehmet Usta , araştırdığım kadarıyla Yaprak Dönercisi markasıyla hali hazırda 15 şubeyle hizmet veriyor. Yeni yarattığı markası ise sadece Balgat'da. Aralarında tat farkı var mı , operasyonel süreçleri farklı mı bilmiyorum.

Düzeltme [11.10.2017]
Son gittiğimde döner kalitesi ilk yediklerime göre çok zayıftı. Bu haliyle 10 üzerinden 5 puanı ancak alabilir.




dönerci mehmet usta


Mekan çok büyük değil fakat yeterli.Dekoru hoş , çalışanlar ilgili. Açıkcası yeni açılan bir mekan olduğu için şuan bir problem yok fakat ileri aylarda tekrar gidip yorumumu tekrar güncellerim. Dönerin yan tarafında ateşte pişen lavaşlar hoş. Tazecik açılıp servis ediliyor.

İşte bu da kızgın ateşlerde pişen döner !

dönerci mehmet usta



Gelelim Et Döner kalitesine. Ankara'da gittiğim bir çok dönerciye göre daha sulu,yağlı ve tuzlu bir döneri var. Benim damak tadıma uygun ! Lezzeti yerinde , porsiyonu iyi. Fakat kimisine ağır gelebilir. Lezzet olarak da 10/7 diyorum. Fakat gerçekten bir çok yerden iyi. Kesinlikle gidin tadın. Garsona sorduğum da dönerin %100 dana olduğunu söyledi fakat kokuya göre konuşacak olursam dana-kuzu karışık derim. Tam emin olamadım :/

dönerci mehmet usta
Sulu sulu Et Döner !

İkramlar gayet taze. Salata başarılı , lavaş zaten çok iyi. Tabi bunları yedikten sonra vücut tatlı-çay süper ikilisini aramıyor değil. Aradığı gibi cevapta buluyor. Son ikrama geçiyoruz !

Huzurlarınızda İrmik Helvası

dönerci mehmet usta irmik helvası
OFFFFsss

İrmik Helvası , ankara yediğim en iyilerinden. Tereyağlı ve sütlü. Bazı yerler sadece suyla yaptığı için çok yapay oluyor ama bu öyle değil. Lezzet doruklarda.

Genel olarak Dönerci Mehmet Usta , Ankara'da güzel bir alternatif. Mekandan mutlu ayrılıyorsunuz. 8 mart kadınlar gününde karanfil dağıtmaları bile güzel bir jest. Kendilerine teşekkür ediyorum.Siz değerli okuyuculara da afiyet olsun.

Not: Sebebi nedir bilmiyorum , Cuma günleri tamamen kapalı.

Dönerci Mehmet Usta İletişim

Adres : Balgat Mahallesi, Ziyabey Cd. No:45 Çankaya, Ankara
Telefon : Bilgi Yok


Ankara'da en iyi dönerciler hakkında yazmış olduğum blog yazısını okuyabilir bir çok mekanı kıyas yapabilirsiniz. Blog Yazını okumak için Tıklayınız !


Dönerci Mehmet Usta  Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Yorumlar