Beşiktaş Dönercisi Ulus Ankara


Beşiktaş Dönercisi Ulus


Ankara'da en iyi et döner nerede yenir mottosu ile geziyor ve bunları blog , instagram vasıtasıyla sevgili takipçilerime aktarıyorum. Özellikle belli bir kalitede olan , işini severek yapan mekanları paylaşmaya özen gösteriyorum, emin olabilirsiniz.

Ankara'da en iyi et döner yapan mekanlar için yazmış olduğum blog yazısını okuyabilirsiniz.

Ulus , esnaf lokantası ve tarihi restaurantlar açısından çok zengin bir semt. Bir çok mekan uzun yıllardır açık ve salaş mekanlar olarak hizmet veriyor. Bunlardan birisi Azim Beşiktaş Dönercisi. 1952 yılından itibaren kuşak değiştirerek gelen bu mekanda sadece Et Döner ve Köfte var.  Aynı et döner ile iskender de yapıyorlar talep ederseniz.




Azim Beşiktaş Dönercisi Ulus Ankara


İçerisi çok yoğun. Özellikle öğlen saatlerinde yer bulmak zor olabilir. Dışarıda oturma yerleri mevcut , içerisi ise büyük sayılabilir. Döneri kesen usta ile sohbet sonrası siparişi verip beklemeye geçiyorum.

O kadar yoğun olmasına rağmen kısa bir süre sonra döner önüme geliyor. Et döner %100 dana. Ankara'da bir çok mekanda böyle. Dana-Kuzu karışımı yok. Nedense :/

Azim Beşiktaş Dönercisi Ulus Ankara

Önümüze gelen döner gayet lezzetli. Fotoğrafta görüldüğü üzere porsiyonu yeterli. Tuz oranı ve yağ oranı kesinlikle tam kararında. Yanında gelen biber,turşu ve pide lezzeti arttırıyor. Ankara'da yediğim bir çok dönerin önüne geçerek bu alanda en başarılılardan diyebilirim. En beğendiğim Mutlu Lokantası döneri ile yarışır. Dönerin porsiyon ücreti 18 tl.

Dönerin yanında 1 porsiyon köfte söyledim.Dönerin sonuna doğru köfte geliyor ve açıkca çok iz bırakan bir lezzete sahip değil. İkram olarak gelen salata taze ve yeterli.

Azim Beşiktaş Dönercisi Ulus Ankara



Sonuç : 65 yıldır faaliyette olan şuan Akif Usta ile devam eden Azim Beşiktaş Dönercisi Ankara'da yediğim en iyi dönerlerden ilk sıralara hızla yükselerek oturuyor. Kesinlikle gidip tatmanızı öneriyor bu tarz eski esnaf lokantalarını desteklemenizi şiddetle öneriyorum. İletişim bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz.

BONUS : Çıldırtan Döner Videosu !



Beşiktaş Dönercisi Ulus İletişim

Adres: Tahtakale Sok. No:1\B Ulus Ankara ,Türkiye
Telefon: 0312 3097191 , 0312 3244111

Yeni mekan ve lezzet keşifleri için Instagram üzerinden takip etmeyi unutmayın ! Takip Et

Azim Beşiktaş Döner Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Yorumlar