Haftanın Haberleri


haftanın teknoloji haberleri


Bu haftanın haberleri bölümünde Mobil Günler , İndircom Mobil Uygulama Yarışması , Akakce Bilgi Servisi , Apple Türkiye Mağazası , Ankara Büyükşehirin İlginç İş İlanı konularında kısa özetler içeriyor.Afiyetle okuyunuz.



Bilkent Mobil Günler Etkinliği

bilkent mobil günler


Mobil Günler ikinci kez 4-5-6 Nisan tarihlerinde Ankara Bilkent IEEE tarafından düzenleniyor. Mobil Günler, mobil sektörün önemli isimlerini bir araya getirerek 3 gün boyunca trendler hakkında bilgilendirmeyi, mobil uygulama geliştirme öğrenmeyi ve ilgili insanlarla tanışılmasını hedefliyor.3 gün sürecek bu etkinliği ben eventbrite üzerinden kayıt yaptırdım.Ankara'da bu tarz etkinlikleri çok sık göremiyoruz..Henüz kayıt yaptırmak için çok geç değil.


Afişi Çek Bedava Film İzle !

indir mobil yarışma


Bilindiği üzere indir.com Mobil Uygulama Yarışması düzenliyor.Bunu daha fazla kişi duyurmak adına güzel bir kampanyaları var.Özellikle üniversite öğrencilerine yönelik olan bu kampanya , " Afiş ile Fotoğrafınızı Gönderin 1 ay Ücretsiz ve Sınırsız Film izleyin" sloganı ile Dailymotion'un yeni film izleme servisi üzerinden 1 aylık ücretsiz üyelik veriyor.Haydi çek yolla :) Detaylı Bilgi


Akakce Bilgi Servisi mi Açıyor ?

akakce bilgi servisi


Akakce fiyat arama motoru , bu ara yeni servisleri ile kendini duyurma çabası içerisinde.Geçtiğimiz haftalarda moda sayfasını açan şirket şimdide iş ortakları için Bilgi Servisini duyuracak gibi gözüküyor.
Akakce bilgi servisi sitelerindeki açıklamayı paylaşayım , "Markalara ve satıcılara kategori, ürün ve rakip analizi sunmaktadır. Bu analizler ile pazar payları, ortalama fiyat, popüler kategoriler ve ürünler, seçtiğiniz kategoriye ait fiyat trendleri ve kırılımları gibi bir çok bilgiye ulaşabilmektesiniz".


Apple , Türkiye Mağazasını Sonunda Açtı

apple turkey store

Ülkemizde ki yüksek satış rakamları ve apple sevgisini es geçip yıllardır resmi bir Apple Store açılamaması biz applecanları rahatsız ediyordu.Fakat sonunda zorlu center'da Türkiye'nin ilk Apple Store'u açıldı.

İki katlı mağazada Apple ürünleri üst katta sergilenirken, alt kat aksesuarlara ayrılmış. Alt katta aksesuarlarla birlikte yer alan Genius Bar‘da müşterilere teknik servis hizmeti sağlanıyor.Kaynak


Ankara Büyükşehir 'den İlginç İş İlanı

ilginç melih gökçek ilanı


Melih Gökçek komik adam.Kendisi "Sosyal Medya Kriz Yönetimi Uzmanı" arıyor.Trend Topic ne olduğunu bilen , içki ve sigara kullanmayan ve mümkünse evli olan tercih edilecekmiş.
Kamuoyu dikkatine: Bu ilan sosyalmedya.co tarafından protesto amacıyla oluşturulmuştur, gerçek değildir!


Yorumlar

  1. diziniizle.com bu sitede çok iyi yurt dışından yayın yapıyorlar hızlı

    YanıtlaSil
  2. Sohbet Siteleri

    chat odaları

    Sohbet mersin

    Böyle güzel diziye atınız için tşkler ederiz hocam Emeginizde dolayı tşkller Arama Motoru google ve facebook gibi sitelerde destekliyoruz iyi calışmalar dileriz

    YanıtlaSil
  3. Sohbet Siteleri

    chat odaları

    Sohbet mersin

    Güzel Paylaşiminiz güzel dizi için tşkler cok güzel gercekten cok paylaşim gördüm ama böyle bi güzel görmedim başarılar dileriz hocam Arama motorlarında sizlere destekliyoruz

    YanıtlaSil
  4. Abidin Demirel17.06.2014 16:13

    http://diziturk.free.fr buda benden tavsiye ederim herkese.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yazıya yorum yap :