En İyi Torrent Siteleri


en iyi torrent siteleri
Download bitince seed yapmayan bizden değildir !


Bir çok kişi hala Torrent'in nimetlerinden yararlanmamış ve hala Torrent'in ne olduğunu,ne işe yaradığını bilmesede torrent ve dosya upload sitelerinin bir bir kapandığı son yıllarda (Btjunkie Kapandı, Sopa Nedir) torrent sitelerinin önemini çok daha iyi anladık.

Edit : Torrent sitelerinin bir çoğu sürekli kapanıyor veya domain değişikliğine gidiyor. Burada yer alan sitelerin bir çoğu işlevsiz kalmış olabilir. Site isimlerini aratarak güncel adreslerini bulabilirsiniz.


En İyi Torrent Siteleri 


en iyi torrent siteleri

Torrentz [Kapandı]

Torrentz , 117 torrent sitesinde canlı olarak arama yapan torrent arama motorudur.Site bünyesinde torrent dosyası barındırmaması kapanmasını biraz olsun engelliyor.9 yıllık bir site olan Torrentz , her türlü kategoride arama yapabiliyor ve aradığınız dosyanın hangi sitelerde olduğunu indexliyor.Sık kullanılanlara eklemekte fayda var !



torrent siteleri

EzTV

Dizi aleminde HBO neyse Torrent aleminde Eztv odur.Genellikle güncel ve eski dizilere ait torrent dosyalarının bulunduğu sitenin arşivi çok geniş ve indirme hızı yüksek.Benim gibi arşivcilerin uğrak yeri olan Eztv'ye zaman zaman ulaşma sorunları oluyor ve kısa süreli kapanmalar yaşanıyor.Aman diyeyim "Ez" kapanayım falan deme !

Eztv ile ilgili ilginç bir detay ise tüm indexleme ve haberleri eklemek ile görevli moderatörün kullanıcı adı aydin1954 'dür :)


en iyi torrent siteleri

KickAssTorrents [Kapandı]

Torrent sitelerinin emektarı KickAss bir çok kez sunucularını taşımış ve kapatılma işlemleriyle karşılaşmıştır.Domain adresi 3 kere değişmiş olup şu an siteye sorunsuz ulaşılmaktadır.Public Torrent sitelerinin başını çeken KickAssTorrents , Isohunt kapandıktan sonra alternatifsiz oldu.Arşivi çok geniş ve seeder oranı oldukça yüksek.Kesinlikle sık kullanılanlara eklenmeli ve bol bol reklamlarına tıklanmalı :)



torrent siteleri
ExtraTorrent

Sıkılıkla kullanılan torrent sitelerinin başında gelen ExtraTorrent'in kendi release grupları ve sağlam bir arşivi var.Film,dizi,oyun ve programların genellikle ön izlemesi bulunuyor ve indirmeden önce fikir sahibi olabiliyorsunuz.Uzun süredir hizmette olan ExtraTorrent umuyorum kapananlar arasında olmaz.




türk torrent siteleri

Tracker Türk

Türk torrent siteleri arasında hatrı sayılır bir yeri var.En azından ben öyle düşünüyorum.Genellikle yerli dizilerimizi hd formatında paylaşılan platformda,üye alımları zaman zaman açılıyor.Güncel torrentler hariç diğer paylaşımlar neredeyse seed oranı sıfır.Fakat güncel olarak takip etmek isteyenler için başarılı Türk Torrent 'ler arasında yer alabilir..




torrent siteleri

Speed.cd

Private Torrent sitelerinden birisi olan SpeedCd, kaliteli bir arşivi var ve seeder oranı yüksek.SpeedCd tixati gibi açık kaynak torrent clientların kullanımına izin vermiyor.Kategoriler çeşitli ve kaliteli bir platformu var.Göz atmanızda fayda var.


Not : Paylaştığım siteler bilgilendirme amaçlı olup siteleri kullanan veya dosyaları indiren kişilerden doğabilecek cezai sorumluluklar kendilerini kapsar.

Türkiye'de Sinema başlıklı yazımı okuyarak görüş ve yorumlarınızı bildirebilirsiniz.

Yorumlar