Iphone İçin En İyi Uygulamalar 2013 - 3 -


en güzel iphone oyunları


iPhone uygulamalarını incelediğim yazı dizisinin 3. bölümündeyiz.Bir önceki yazılarda incelemiş olduğum,En İyi 22 Uygulamaya göz gezdirmek ve indirmek için aşağıdaki linklere tıklayınız.

iPhone İçin En İyi Uygulamalar - 1 -
iPhone İçin En İyi Uygulamalar - 2 -
 
Bu yazımda ise son çıkan veya gözden kaçan en iyi uygulamaları tanıtacağım.Toplam 12 iphone uygulamasını kapsayacak.Hepsi iPhone'um da yüklü programlar ve beğenerek oynadağım oyunlardan oluşmaktadır.

Gün geçmiyorki yeni bir uygulama çıkmasın.Bu tür yazılar kullanıcılara uygulamalar arasında kaybolmaması için bir rehber niteliğindedir.Yeni uygulamalar çıktıkca yazı dizisi devam edecektir.Okuyunuz . . .







METAL SLUG 3




Metal Slug, ilk olarak 1996'da çıkan iki boyutlu, karakterin devamlı ilerleyip düşman yok etmesine dayanan (shoot 'em up) bir oyun serisidir. SNK firması tarafından yapılmış, ilk olarak Neo Geo platformunda yer almışt,daha sonra ise Playstation, Xbox, Nintendo Wii ve mobil cihazlar ve platformlar için de geliştirilmiştir.Oyunun zevkli ve sıkmayan bir yapısı var.Aksiyon hiç bitmiyor ve sizi gerçekten zorlayan bölümler mevcut.

AppStore : Metal Slug 3 İndir




KARNAVAL RADYO

karnaval uygulaması



Karnaval uygulaması radyo tanımını tamamen değiştirmiş olmakla beraber bünyesinde Türkiye'nin en iyi radyo istasyonları yer almaktadır.Canlı bir radyo akışı beslemesine sahip olan uygulamada o an da radyoda çalan şarkıları görebilmekte ve istediğinizi dinleyebilmektesiniz.Tamamen yerli uygulama olan Karnaval,Türkiye de tek klasik müzik radyosu ve oyun radyosu jetonu bizler ile buluşturuyor.Kesinlikle yüklü olması gereken uygulamalardan + tamamen ücretsiz bir internet radyosu.

Resmi Site : Karnaval.Com
AppStore : Karnaval Radyo İndir




DROPBOX


  

Ücretsiz bir depolama alanı ve ücretsiz bir uygulama sunan Dropbox gayet kullanışlı.Ben fotoğraflarımı ve belgelerimi yedeklemek için bu servisi kullanıyorum.Toplu olarak fotoğrafları Dropbox hesabınıza yükleyebiliyor ve diğer cihazlarınızdan (pc,mac,mobil cihazlar) rahatlıkla ulaşarak bulut teknolojisinin doruklarına varıyorsunuz.

AppStore : Dropbox App İndir




ANGRY BIRDS : STAR WARS




Rovio'nun indirme rekorları kıran ve dünya da fenomen haline gelen Angry Birds oyunu,Star Wars temasıyla biz oyun severler ile buluştu.Kızgın kuşlarımız Star Wars karakterlerinin kılığına girerek her zaman ki gibi indirme rekorları kırdı.Önceki oyunlarından farklı bir oynanış zevkine sahip olan oyunu denemeniz de fayda var.

AppStore : Angry Birds Star Wars İndir




SİNEMALAR



Sinemalar.Com 'un mobil uygulamasının bu alanda en iyi uygulama olduğunu söyleyebilirim.Vizyonda ki filmlerin,pek yakında gelecek filmlerin ve konumunuza göre yakınınızda en yakın sinema salonu gibi işlevleri olan bu uygulama sinema ve filmseverlerin iphonun da yüklü olması gerekenlerden.Özellikle konum bazlı en yakın sinema solununu göstermesi benim sıkça işime yarıyor.Uygulama tamamen ücretsiz.

Resmi Site : Sinemalar.com
AppStore : Sinemalar Uygulamasını İndir




CLASH OF CLANS




İşte Iphone için gerçekten kaliteli ve bağımlılık yapan bir oyun.Köyünüzü kuruyor,geliştiriyor,klan oluşturup klanlara katılabiliyor ve online olarak diğer oyuncularla destansı savaşlar yapabildiğiniz bir strateji oyunu.Grafikler canlı ve göz doldurucu.Savaşlar gerçekten keyifli ve gerçekci.Diğer oyuncular ile etkileşim halinde olmak ise oyuna ayrı bir keyif katmakta.İşin güzel tarafı ise oyun
tamamen ücretsiz,reklamsız ve de Türkçe ! Daha ne duruyorsunuz hemen indirin ve savaşmaya başlayın !

AppStore : Clash of Clans İndir




SOUNDCLOUD



Soundcloud her türden müziğe ev sahipliği yapıyor.Özellikle dj lerin yoğunlukla kullandığı bu servis ülkemizde ki bilinirliği düşük.Iphone uygulaması gayet hızlı ve kullanışlı.Müziğin her türünü dinlemek isteyenler deneyebilir.
"Hear the world's sounds.Explore the largest community of artist,bands,podcasters and creators music & audio" ..

Resmi Site : SoundCloud.Com
AppStore : SoundCloud Uygulmasını İndir




DOT LINE


Zeka oyunları arasında yer alabileceğini düşündüğüm keyifli bir oyun DotLine.Çizgi çizme temeline dayanan bu oyun da,gittikçe zorlaşan bölümler ve hafızaya dayalı bir oyun modeli var.Oyun sizi sıkmıyor.Vakit öldürmek için bire bir.Oyun ücretli.

AppStore : Dot Line İndir




SCORE CLASSIC GOALS !


Efsane olmuş tarihi golleri siz atmak istermiydiniz ? Bu fikirle ortaya çıkmış olan oyun gayet başarılı.Tarih de unutulmayan goller iphone da sizin ellerinizde hayat buluyor.Oyun yapısı ve oynanışı zevkli.Ben 15-20 gol attıkdan sonra oyun monoton gelmeye başladı.Fakat oyunun çıkış noktası hoş olduğundan ve futbol severlerin hatrına buraya eklemeyi layık gördüm.Oyun ücretsiz ve 35 mb boyutunda.İyi goller.

AppStore : Score Uygulmasını İndir




MiniKeePass : Parola Yöneticisi



iPhone için parola yönetici arayışlarına girdiğim de karşıma çıktı bu uygulama.Bu uygulamayı seçmemin sebebi ise ücretsiz oluşuydu.MiniKeePass ne işe yarar ?
Passwords Manager yani Parola Yöneticisi.Çağımızın getirdiği bir diğer zorluk tüm hesaplarımızın şifrelerinin farklı olması ve hesapların çok olmasından dolayı bu şifreleri aklımızda tutamamamızdır.Her hangi bir yere not almak çok güvenli olmadığından dolayı parolalarımızı güvenli bir şekilde telefonumuzda şifreli olarak saklar.Denemeniz de fayda var.

AppStore : MiniKeePass Uygulamasını İndir




DOOORS


Room Escape türünde ve şuan da 75 bölümlük harika bir oyun.Tam bir zeka işi ve bölümler gerçekten çok zor.Bulmaca türü oyun severlerin kesinlike iphone'larına yüklemesi gereken uygulamalardan.

AppStore : Dooors Uygulamasını İndir




THE DARK KNIGHT : RISES



Gameloft yaparda oyun kötü olur mu ? Hele ki bu bir Batman oyunu ise.Bir batman hayranı olarak benim sevmemem tabi ki mümkün değil fakat oyuna objektif bir açıdan bakarsak gerçekten başarılı.Uçabiliyor,batmobile kullanabiliyor ve düşmanlar ile dövüşebiliyorsunuz.Grafikler beklediğimin üstünde.Batman'i kontrol etmek gerçekten kolay ve oyun mekanizması başarılı.Iphone için en iyi oyunlar arasında diye düşünüyorum.Boyutu 860 mb civarı fiyatı ise 6.99$.

AppStore : Batman Dark Knight : Rises İndir



Herkese İyi Oyunlar . . 


Yazmıl olduğum diğer "Mobil" kategorisindeki yazılar için tıklayınız.

Yorumlar

  1. uygulamalar cok guzel emegine saglik ama uygulamalarin bazilari turkiye magzasinda yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olmaması gibi bir durum söz konusu olamaz çünkü ben hepsini yükledim ve oynamaktayım artı olarak linkleri de ekledim :)

      Sil
  2. tesekkurler...

    YanıtlaSil
  3. severek takip ediyorum ama ilk defa yorum yazdım bugüne kadar teknohaberde sen ve ertugrul abi teksiniz..teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yazıya yorum yap :