Iphone İçin En İyi Uygulamalar 2012 - 2 -


best iphone apps


İphone uygulamalarını incelediğim yazı dizisinin 2. bölümündeyiz.Bir önceki yazımda incelediğim 12 iphone uygulaması için iphone için en iyi uygulamalar 1 başlığına bakın.
Bu inceleme yazım 10 iphone uygulamasını kapsayacak.Hepsi telefonumda yüklü programlar ve beğenerek oynadağım oyunlardan oluşuyor.

Gün geçmiyorki yeni bir uygulama çıkmasın.Bu tür yazılar kullanıcılara uygulamalar arasında kaybolmaması için bir rehber niteliğindedir.Yeni uygulamalar çıktıkca yazı dizisi devam edecektir.Okuyunuz . . .





best games for iphone
 Mekanist

Şehrinizdeki en iyi mekanları keşfedin ! sloganı ile kendini tanımlıyor.En iyi türk uygulamalarından olan mekanist gerçekten başarılı bir girişim.Şu an 200 binin üzerinde üyesi olan Mekanist'te 125.000 üzerinde kayıtlı mekân ve bu mekanlar hakkında 100 binin üzerinde üye yorumu varmış.
Eğer yakınınızda kaliteli yemeği nerede yiyeceğinizi bilmiyorsanız veya alternatif bir yer keşfetmek istiyorsanız üyelerin eklediği yorumları ve resimlere bakarak seçiminizi yapabilirsiniz.Ücretsiz bir uygulama.

Resmi Sitesi : Mekanist
AppStore : Mekanist Uygulamasını İndir






Behance Network

Behance network nedir ? Kişilerin behance network üzerinde uygun kategori içinde kendilerine ait bir online portfolyo profili oluşturabilirler.Sitenin kategorileri dijital sanat,logo tasarım,web tasarım,ürün tasarım,konsept tasarımları gibi bölümlerden oluşuyor.Üyelik oluşturarak kendi portfolyonuzu oluşturabilir ve başkaların tasarımlarını göz gezdirerek yorumlayabilirsiniz.Bir nevi DeviantArt sitesi gibi düşünebiliriz.
İphone uygulaması gayet kullanışlı galerileri gezerken hiç bir kasma veya yavaşlama söz konusu değil.Eğer tasarıma merakınız varsa kesinlikle inceleyiniz.Tasarımcılar için bir sosyal ağ niteliğindedir.

Resmi Site:Behance







best games for iphone

Fotolr Photo Studio

Iphone üzerinden resim düzenleme yazılımlarından en iyisi diyebilirim.Çok kullanışlı ve kullanımı kolay.Programın 23 fonksiyonu var.Bu özellikler arasında resim paylaşma,resim düzeltme,resime efekt uygulama,makyaj yapabilme ve sosyal ağlar ile entegre etme gibi özellikler bulunuyor.Ve bu güzel uygulama tamamen ücretsiz.Böyle bir programa ihtiyacınız var ise denenmeli.

AppStore : Fotolr Photo Studio Iphone İçin İndir







best games for iphone

CSR Racing

Eğer yarış oyunlarından hoşlanıyorsanız bu oyun kaçmaz.Drag yarışlarında arabayı kontrol ediyor ve yarışı kazanarak para alıyorsunuz.Birikmiş paraya göre arabayı upgrade edebilir veya onlarca araba içerisinden yeni bir tane satın alabilirsiniz.Oyunun grafikleri çok iyi ve zevkli.Bir çok detay var.Bu ücretsiz oyunu kesinlikle yükleyin.

AppStore : CSR Racing Iphone İçin İndir








best games for iphone

Marvel vs. Capcom 2

Marvel ve Capcom dünyasından en iyi karakterler bu oyunda buluşuyor.Gerçekten zevkli ve rahatlıkla süper çekebiliyorsunuz.Dövüş severler denemeli.Yakında konsollar için gelecek serinin yeni oyunu olan Marvel vs Capcom 3 oyununun trailerını izlemek için tıkla

AppStore : Marvel vs Capcom 2 Iphone İçin İndir







best iphone application

Toy Defense

Melesta Games firmasının çıkardığı bu oyun klasik savunma oyunlarından.Belirli bir yol var ve düşmanlar geliyor siz kalenizi veya binanızı korumak için askerler ve diğer ekipmanları kurarak bölüm geçmeye çalışıyorsunuz.Diğer savunma oyunlarına göre bence artıları grafik ve sesleri.Kurmanızı öneririm.Ücretli ve Ücretsiz sürümleri mevcut.

AppStore : Toy Defense Uygulamasını İndir








ücretsiz oyunlar

8 Ball Pool

Iphone için bilardo oyunu araştırmaya başladığımda düzgün bir oyun bulamamıştım.Ya oynanışta ya grafikte sorunlar oluyordu.Nihayet flash oyunlarında efsane olan Miniclip firmasının 8 Ball Pool isimli bilardo oyununu buldum.Bazı hatalar olsada gayet zevkli bir oynanış sunuyor.Ücretli bir uygulama.Bilardo severler denemeli.Online olarakta oyunu deneyebilirsiniz,bilardo oyununu oynamak için TIKLA 

AppStore : 8 Ball Pool Uygulamasını İndir








Ice Rage

Şüphesiz ki iphone için en zevkli oyunlardan biri.10 karakter arasından birini seçerek turnuvaya katılıyor ve birebir mücadele ile rakibi alt etmeye çalışıyoruz.Oynanış,grafik ve ses açısından 10 numara bir oyun.Firmanın açıkladığı istatistiklere göre 41 ülkede spor oyunları arasında 1 numara ve 2 milyon kişiye ulaşmış durumda.

AppStore : Ice Rage Uygulamasını İndir









Dead Trigger

Son zamanlarda çıkmış en bomba oyunlardan biri olan Dead Trigger,korku ve aksiyon severlere ilaç gibi gelecek.Unity3D motoru ile hazırlanmış olan ipad ve iphone için çıkarılan bu oyunun grafik gücü hissediliyor.Youtube'da oyunun tanıtıldığı bir video mevcut izleyin

AppStore : Dead Trigger Uygulamasını İndir





Yorumlar

  1. hocam elerinize sağlık Çok yardımcı oldunuz sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkürler çok faydalı oldu.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler çok faydalı oldu

    YanıtlaSil
  4. Allah razı olsun aga ya

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkürler,bu yazıların devamını bekliyoruz. Sıkça güncelleyin bence uygulama incelemelerini.

    YanıtlaSil
  6. İyi oyunlar herkese :) Yazı dizisi devam etmekte - http://www.serkanince.com/2013/02/iphone-icin-en-iyi-uygulamalar-2013.html

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yazıya yorum yap :