Morhipo Online Alışveriş Deneyimim


morhipo online alışveriş

Ülkemiz de son yıllar popüler olan ve gittikçe büyümekte olan bir sektör "Özel Alışveriş Kulüpleri".Günlük veya haftalık olarak ünlü markaları yüksek indirimlerle satan bir alışveriş modeli.Bu sitelerden biri Boyner Holding gibi sağlam bir şirketin Online Alışveriş Sitesi olan "Morhipo".

Morhipo,diğer özel indirim kuluplerine göre site tasarım ve performansı açısından zayıf buluyorum.Çok daha karışık ve siteyi gezerken tarayıcı sık sık donma sorunları yaşıyor.Boyner Holding gibi bir gücün çatısı altında olan Morhipo'ya,böyle komplike bir site yakışmamış.Online alışveriş deneyimi mi yazının devamında okuyabilirsiniz.
Morhipo Alışveriş Deneyimi

  • 1 hafta önce Morhipo üzerinden gömlek sipariş ettim ve gömlek zamanında elime ulaştı.
  • Ürün yurt içi kargo ile gönderildi ve bu açıdan pek hoşuma gitmedi.Ürünün nerde olduğunu takip edemedim ve telefona ürünün ulaşma bilgisi ile ilgili bir mesaj gelmedi.
  • Gömleğin,Morhipo tarafından paketlenme biçimi de çok hoşuma gitmedi.Gömleği rulo yapıp küçük bir kutuya sığdırmaya çalışmışlar.Gömlek geldiğinde kırış kırıştı.
  • Ürün ile birlikte 1 tane lokum göndermişler.Lokum lezzetliydi teşşekkür ediyorum .)
  • Başka bir sorun yaşamadım güzel bir alışverişti,paketleme ve kargo seçimi daha iyi olabilir.


Eğer hala online alışveriş keyfini tadmadıysanız veya Morhipo'yu denemediyseniz üye olabilirsiniz.İyi alışverişler

Morhipo'ya Üye Ol !


Bir başka online alışveriş deneyimimi aktardığım "Gitti Gidiyor Satış Deneyimim" başlıklı yazımı okumak için tıklayınız.

Yorumlar

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. henüz morhipodan alışveriş yapmadım.Güvenilir olduğuna eminim.ben çanta çok aldığım için yeni bir site keşfettim.http://www.reymona.com/ çanta alışveriş sitesinden aldığım ürünlerle ilgili hiç sorun yaşamadım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yazıya yorum yap :