Okunası Yazılar


okunası yazılar


Web sitelerin de ve Bloglar da gezerken cımbızladığım okunası yazılar ve okunası bloglar.Teknoloji,kültür sanat ve güncel konuların ağırlıklı olduğu okunası yazılarda bloglar,haber siteleri ve kendi blogumdan seçmece yazıları içeriyor.Afiyetle okuyunuz efenim.



Bilgi güvenliği ve bilgi teknolojileri hakkında yazıların bulunduğu E-siber orjinal içeriğe sahip olan bir site.Bilgi güvenliği,internet güvenliği ve şifre güvenliği hakkında önemli yazılar bulunduğu sitede özellikle internet güvenliği ve tedbirleri makalesini okumakta fayda var.

"Ankara'yı sevme süreci" zordur çoğuna göre.Ankaralı olmayan pek alışamaz bu soğuk şehre.Alışamayanlar için Zaytung'dan Ankara'ya Alışma Rehberi gelsin :)

Java ve C# 'ın Karşılaştırması 'nı iyi bir şekilde bilgisayar mühendisleri yapmış.Bu kadar benzer programlama dilleri olduğunu pek bilmiyordum.Diller zaten bir araç değil mi ? Takım tutar gibi parti tutmamak ve dil kullanmamak gerek.

Kitap alışverişi denildiğinde ilk akla gelen sitelerden biri olan Idefix ile tuhaf bir alışveriş deneyimim oldu. Idefix Alışveriş Deneyimim başlıklı yazımda deneyimlerimi aktardım.

%100 Türk markalarımız son yıllarda ve aylarda yabancı firmalara tamamen satılıyor veya hisse üzerinden ortaklık gerçekleştiriyorlar.Üzülerek takip ettiğim bu durumun son zamanlar yükselmiş olması ayrı düşündürücüdür.Satılan Türk Markaları 'nın listesine bakmakta fayda var.

Mybilet ile Cinemaximum yolları ayırmış.Artık Mybilet üzerinden cinemaximum salonlarına bilet alamıyorsunuz.Fakat sıkı durun Mars Media kendi online bilet satış site olan MarsGate 'i açmış ve artık oradan satın alacağız.Ne gerek vardı bilemedim açıkcası ?

Kadın ve Erkeğin evli olmadan da bir arada yaşama tercihi gayet doğaldır.Son zamanlarda her ne kadar bir kışkırtma yaşatılmaya çalışılsa da tercihlere kimse karışmamalı.Bu konuda emrah cengiz güzel bir Kızlı Erkekli İnfografik hazırlamış.

Yemeksepeti'nin bir markası olan Lokum , çeşitli lezzet ürünlerini bizler ile buluşturmayı hedefleyen bir online alışveriş sitesi.Yapmış olduğum alışveriş deneyimini sizler ile Lokum Alışveriş Deneyimim başlıklı yazıda aktardım.

8 güzel sezonun ardından biz Dexter hayranlarına kötü bir final yaşatan dizi hakkında senaristler ile güzel bir röportaj yapılmış.Türkçeye çevirenlere teşekkür ediyor Dexter - Finalin Ardından yazısını dexter hayranlarına öneriyorum

Türkiye'de faaliyetlerine başlayan restaurant arama motoru Zomato girişimi hakkında detaylar ve daha fazlası Zomato Nedir başlıklı yazımda.Açıldığından beri pek aktif olmayan sitenin geleceği hakkında şüphelerim var açıkcası.

Dünyada o kadar güzel festivaller var ki bazılarına gerçekten ölmeden önce kesinlikle gidilmesi gerekiyor.Tüm Dünyada gerçekleşen en ünlü ve en eğlenceli festivalleri derleyen listelist sitesinin Ölmeden Önce Gidilmesi Gereken Festivaller yazısına bakmakta fayda var.Umuyorum en az birisine ölmeden gidebiliriz :)

Başbakan'ın her konuda fikri olması ve kendilerine her ters gelen durumu yasaklama çabalarında olmaları tabi ki tepkileri toplamaya devam ediyor. Başbakan,Allah Akıl Fikir Versin köşe yazısı okunası yazılar arasında.

Ücretsiz,gelişmiş ve performanslı bir Html 5 Web Tasarım Programı ister misiniz ? Google'ın beta olarak geliştirmeye devam ettiği Google Web Designer ile Html 5 animasyonları oluşturabiliyor,Css 3 ile ileri sayfa düzenlenebiliyor.

Türkiye'nin Sosyal Sorumluluk ve Proje Portalı 'nda ülkemizde yer alan sosyal sorumluluk projelerini takip edebilir , katılabilir ve bir sosyal sorumluluk projeniz var ise insanlar ile paylaşarak etkileşime geçebilirsiniz.Takip etmekte büyük fayda var.

Sadakat Kartlarının Tarihçesi başlıklı yazı okunası yazılar arasında.Her mağazanın ayrı bir kart verdiği dönemler henüz tamamen bitmemiş olsada mağaza kartlarının nasıl başladığı ve geliştiği hakkında güzel bir yazı.

Bu sene düzenlenen Bumerang Blog Ödülleri 2013 yarışmasına ben katılmadım.Sebebi ise sonuçların ve oylama sürecinin pek güven vermediği ve hak etmeyen blogların bu ödülleri kazanmasıydı.Fakat bazı şeylerin daha netleşmesi bumerang hakkında yazılmış Allah Belanı Versin Hürriyet başlıklı yazı oldu.

Minioslar , Yeşilçam karakterleri ile buluşursa ne olur ? Despicable Me / Yeşilcam Artizleri

Bartın'ın göz bebeği olan Amasra'ya kısa bir kaçamak yaptım.Amasra'da ne yenir ? Amasra'da nerede kalınır ve gezilecek görülecek yerleri ile gezimden detaylar Gezilecek Görülecek Yerler Amasra başlıklı yazımda.


Beğendiğiniz yazıları paylaşmak ve fikirlerinizi aktarmak için yorum yapabilir diğer Mikroblog ve Okunası Yazılar için linke tıklayabilirsiniz.

Yorumlar