En İyi Dizi İzleme Siteleri


dizi izleme siteleri
"Winter is Coming"

Dizi ve Film izlemek üzerine kurulmuş sitelerin sürüyle olması nedeniyle kaliteli görüntü ve güncel içerik sunan bir site bulmak her zaman kolay olmayabiliyor.Bu yazımda yerli ve yabancı dizi izleme üzerine kurulmuş,benim de favori sitelerim arasında yer alan en iyi dizi izleme sitelerine göz atacağız.

Not : Online dizi izleme sitelerinin bir çoğu kapanmakta veya domain değiştirmektedir. Bu yazı bilgilendirme amaçlı olup güncelliğini yitirmiş olabilir. Arama yaparak güncel sitelere farklı sitelerden ulaşabilirsiniz.





1 - DiziMag.Com

Önceleri yerli ve yabancı dizileri izlemeye sunan dizimag,daha sonra sadece yabancı diziye yöneldi.Diğer sitelere göre çok daha gelişmiş bir siteye sahip.Video yu izlediğiniz server yavaş ise değiştirebiliyor,altyazıları seçebiliyor,ışığı ayarlayabiliyorsunuz.Bildiğim kadarıyla altyazılarda kendi çevirileri.Hatta çeviriye oy vererek iyi mi kötü mü yorum katbiliyorsunuz.

Ekleme (11.12.2013) : Son bir kaç gündür dizimag sitesine erişilemiyor.Farklı domain adresleri erişim sağlanıyordu fakat şuan hepsi kapalı.Net bir bilgi olmamakla beraber umarım geçici bir kapanmadır.
Ekleme (14.12.2013) : Dizimag sitesinin kapanma sebebi warner bros ile yaşadığı telif hakkı sorunlarıymış.Açılan dava neticesinde sitenin serverlarına polis tarafından el konulduğu ve yüksek ihtimal ile yönetici Ogün Genco Akyürek hapis cezasına çarptırılacağı söylenmektedir.Üzücü gerçekten.
Ekleme (19.02.2014) : Twitter'da DizimaginYenisi DİZİKİT oldu hashtag ile ortaya çıkan site tasarım olarak aynı olsada fake dir.İnanmayınız.


2 - DiziHdTv.Com

2. sırayı dizihdtv sitesine veriyorum çünkü kalitesini bozmayan ve güncel bir site.Yerli ve yabancı diziler mevcut.Yabancı dizilerin HD ve Standart kaliteleri mevcut.Sitede ki reklamlar ise insanı rahatsız edici cinsten değil.Favori sitelerimden biri.


3 - Ddizi.Net

Uzun bir süredir takip ettiğim ddizi,güncelliğini hiç bir zaman yitirmedi.Özellikle yerli dizilerin ağırlıklı olduğu sitede tüm yerli dizileri bulmak mümkün.Fragmanların ve Tv showların da sıklıkla paylaşıldığı ddizi'yi sık kullananlara eklemenizde fayda var.


4 - Diziİzle.Gen.Tr

Arşivinde yerli dizilerin ve uzakdoğu dizilerin bulunduğu diziizle takip edilesi sitelerden.Sitenin sadeliği ve az reklamlı oluşu dizi izlemek için tercih edilmesini sağlıyor.


5 - Ve tabi ki TORRENT:)

En İyi Torrent Siteleri başlıklı yazımı okuyabilirsiniz.


Hepinize iyi seyirler..

Yorumlar

Yorum Gönder

Yazıya yorum yap :