Ankara İftar Mekanları ve Menüler 2019


Ankara İftar Mekanları ve Menüler 2019


Ankara'da İftar Nerede Yapılır , Ne Yesek , Nerede Açsak gibi soruların arttığı bu Ramazan Ayında iftar mekanlarını ve menülerini paylaşmak istiyorum. Fiyat ve fotoğraflar mekan sayfalarından alınmış olup 2019 güncel fiyatlardır.

Gitmeden önce rezervasyon yapmayı unutmayın malumunuz kalabalık olabilir. Sorularınız için yorum veya iletişimden yazabilirsiniz. İyi ramazanlar.




2019 Ankara İftar Mekanları ve Menüler


Mekan sıralamasının bir önemi yok karışık olarak ekliyorum. Hoşunuza giden menü ve mekanı arayabilirsiniz. Son olarak bir uyarı geçmek istiyorum iftar'da mekanlar çok kalabalık olduğu için kalite ve lezzet düşebiliyor.

İftar mekanı ekleme isteği ve güncellemeler için İletişim


Antep İşi İftar Menüsü


Antep İşi İftar Menüsü


Bahçelievler'de bulunan ve Antep yöresine ait lezzet sunan Antep İşi uygun fiyatlı iftar fiyatı ve göz dolduran lezzetlerle tercih edilebilir.



Şerif Usta İftar Menüsü


Şerif Usta İftar Menüsü


Aydınlıkevler'de bulunan ve Mardin yöresel lezzetlerini bizlerle buluşturan Şerif Usta benim ramazan dışında da gittiğim lezzetli mekanlardan. Uygun fiyatlı iftar menüsüyle beğinimi kazandı önerilir.



Behzat Çayyolu İftar Menüsü


Behzat Çayyolu İftar Menüsü



Çayyolu'nda bulunan Behzat Çayyolu her gün değişen fix iftar menüleriyle farklı bir yorum katmış.Fiyatın ortalama ve üzeri diyebileceğimiz mekanı deneyebilirsiniz.



Mahmut Lahmacun İftar Menüsü


Mahmut Lahmacun İftar Menüsü



Uğur Mumcu caddesi üzerinde yer alan ve özellikle lahmacun, tava gibi lezzetlerin ön plana çıkarıldığı bu mekanda iftar menüsü oldukça doyurucu gözükmekte. İftarınızı açarken dolu dolu yemek isteyen! bünyelere bire bir.



Kaşıbeyaz İftar Menüsü


Kaşıbeyaz İftar Menüsü


Kaşıbeyaz 125 TL iftar menüsüyle adeta sınırları zorluyor. Böyle pahalı mekanları kişisel olarak tercih etmiyorum fakat alternatifleri görmeniz açısından paylaşıyorum. Afiyet olsun.




Engelsiz Dünya Cafe İftar Menüsü


Engelsiz Dünya Cafe İftar Menüsü

Engelli bireylerin çalıştığı Engelsiz Dünya Cafe , iftar menüsüyle ramazan ayında da güzel şeyler yapıyor. Hem destek olmak hem güzel şeyler yemek için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.



Cennet Bahçesi İftar Menüsü


Cennet Bahçesi İftar Menüsü


Saray mahallesinde bulunan ve yeşilliklerin içerisinde yer alan bu güzel mekanda iftar yapmak isterseniz menü yukarıda. Menü genel olarak zayıf gözüküyor. Bu menüye göre fiyat yüksek. Ama denemekte fayda var.




Geri dönüş ve yorumlarınızı esirgemeyin. İyi Ramazanlar olsun.

Yorumlar