Booking Kampanya 2019 (Referans Linki)


booking indirim



Otel rezervasyonu denice akla gelen ilk uygulama olan Booking'de çok daha ucuz ve kampanyalı bir şekilde nasıl rezervasyonunuzu yapabilirsiniz bu yazıda. Öyle uğraşmaya falan da gerek yok oldukça basit bir yöntem ile halloluyor. Yazıya devam ediniz...


Booking Kampanya 2019


Yurtdışı veya Yurtiçi rezervasyonlarınızda ödediğiniz toplam tutarın %10'nu geri almak için yapmanız gereken sadece aşağıdaki linke tıklamak ve rezervasyonunuzu tamamlamak. Bu kadar basit.

Siz %10 indirim kazanırken ben de küçük bir ödül alacağım bir sonraki rezervasyon için. Yani kazan-kazan durumu söz konusu :)


Booking İndirimden Faydalanma


Booking İndirimi için aşağıdaki linke tıklıyor ve Booking üzerinden rezervasyonu tamamlıyorsunuz , şimdiden teşekkürler..

https://www.booking.com/s/34_6/a3fb97d4



Booking Nedir ?


En popüler hotel rezervasyon sitesi diyebilirim. Dünya çapında hemen hemen tüm konumlarda otel zincirleri,moteller ve butik oteller listesinden kolayca rezervasyon yapmanıza olanak sağlıyor. Uygun fiyatlı olmasının yanında güvenli olmasıyla da sevdiğim bir web uygulaması. Bu güzel kampanya için kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu sayede biz bloggerlar emeğimiz ile bir şeyler kazanabiliyor ve bunları yine sizlere yeni yazı yazabilmek için gezilerimizde kullanıyoruz.



Booking üzerinden gönlünüz rahat bir şekilde ödeme yapabilir veya ödemesiz rezervasyon oluşturabilirsiniz, sağlıcakla


Yorumlar