Enterprise ile Rent a Car Deneyimi



Enterprise ile Rent a Car Deneyimi


Merhabalar, sizlere Enterprise ile Rent a Car deneyimimi ve genel olarak araç kiralama esnasında dikkat edilmesi gereken noktaları yazıda paylaşacağım. İyi okumalar. Siz Aracınızı Beklemeyin, Aracınız Sizi İstediğiniz Yerde Beklesin!

Şehir içinde bir noktadan diğerine gitmek toplu taşımayla her zaman kolay olmayabilir. Üstelik hiç bilmediğiniz bir şehre iş ya da gezmek için gidiyorsanız, işlerinizi kısıtlı zaman içinde çözmeniz gerekir. Taksi kullanmak şehir içinde ulaşım için hızlı bir yöntem olsa da oldukça pahalı çözümdür. Böyle durumlara rent a car hizmeti sunan firmalar imdadınıza yetişir. 85 ülkede 9 bin ofisiyle büyük aile olan Enterprise, istediğiniz her yerden araç kiralamanıza imkan veren bir rent a car firmasıdır. Geniş araç filosunda hatchback, sedan, MPV, SUV ya da ticari olmak üzere 20'nin üzerinde bir araç grubu vardır. İhtiyacınız olanı kolayca karşılayabilirsiniz. Ayrıca Enterprise'ın avantajlı kampanyaları en uygun rent a car fiyatlarını da yakalamanızı sağlar. 




Rent a Car Hizmetinin Avantajları Saymakla Bitmez!


İş veya turistik gezileriniz için rent a car seçeneğini değerlendirdiğinizde hayatınızı da kolaylaştırdığınızı fark edeceksiniz. Ancak araç kiralamak için de acentelere gitmeniz, çeşitli evrakları imzalamanız gerekir. Zaman kazanmak için tercih ettiğiniz araç kiralama şirketi, size daha fazla zaman kaybettirebilir. Enterprise sayesinde yerinizden kalkmadan, sadece parmaklarınızı çalıştırarak kısa zamanda aracınızı kiralayabilirsiniz. Türkiye’nin birçok noktasında ofisi bulunan Enterprise ile yapacağınız online rezervasyonlar, aracınızın gideceğiniz yerde sizi beklemesini sağlar. Şirketin havaalanlarında bulunan araç kiralama noktaları sayesinde uçağınızdan iner inmez aracınıza kavuşabilirsiniz. Enterprise’ın ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılayan aracı rahatça bulmanızı sağlayan geniş otomobil filosu sayesinde hem bütçenize uygun hem de zevkinizle uyumlu kiralık araca kolayca ulaşabilirsiniz. Eğer şirketiniz için araç filosu kiralamak isterseniz, satın almaktan çok daha avantajlı olduğunu görebilirsiniz. Şirketinizin kasasından tek seferde yüksek paralar çıkmaz, kira bedellerini gider olarak yazabilirsiniz ve araçların başına gelecek her türlü problem ile siz değil acenteniz ilgilenir.


Kusursuz Bir Araç Kiralama Deneyimi İçin...


Kusursuz bir rent a car deneyimi için şu tavsiyeleri göz önünde bulundurmalısınız:


  • Ne tür bir araca ihtiyacınız olduğunu belirleyin: Taşıyacağınız eşya fazlaysa geniş bagaj hacmine sahip bir SUV tercih edebilirsiniz. Aracın az yakması sizin için önemliyse, ekonomik yakıt tüketimi yapan bir araç seçebilirsiniz. Kalabalık bir ekiple yolculuk yapacaksanız, rahat ve fazla koltuğa sahip bir araç tam size göre olabilir. 
  • Alış ve iade ofislerini belirleyin: Aracı hangi ofisten alıp hangi ofise teslim edeceğinize karar vermelisiniz. Enterprise kullanıcılarına büyük kolaylık sunarak alış ve iade ofislerinde esneklik sağlar. Örneğin; aracınızı şirketin Ankara’daki ofisten teslim alıp, işiniz bittiğinde İstanbul ofisine ya da farklı bir şehirdeki herhangi bir ofise bırakabilirsiniz. Enterprise'ın 27 ilde toplam 50 ofisi bu konuda size esneklik tanır.  
  • Zaman dilimini belirleyin: Özellikle yurt dışı seyahatlerinde zaman farkı olabilir. Uçağınızın olası gecikmesini ve diğer etmenleri de hesaba katarak araç kiralama ve iade zamanınızı doğru belirleyin.



Rent A Car Hizmeti Alırken Aklınızda Bulunması Gereken Diğer Detaylar


Oto kiralama hizmeti alırken seyahat sigortanızın kapsamını detaylıca incemelisiniz. Yolculuğunuz sırasında hiç karşılaşmak istemediğiniz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu noktada rent a car firmasının sigortası içeriği önem kazanır. Gideceğiniz ülke ya da şehirlerdeki trafik kurallarında ve yasalarda farklılıklar olabilir. Bu nedenle gitmeden önce gideceğiniz şehir hakkında detaylı bilgi edinmelisiniz. 


Bütçenizi Yormayan Fiyatlar Enterprise Güvencesi ile Hizmetinizde


Sunduğu aylık ve günlük araç kiralama hizmetleri ile Enterprise, rent a car konusunda tüm ezberleri bozuyor! Geniş araç filosu ile bütçenize ve ihtiyacınıza uygun aracı online olarak kiralamanızı sağlayan Enterprise rent a car, farklı zaman dilimlerindeki kampanya ve indirimler ile kullanıcılarının daima tasarruf etmesini sağlıyor. Enterprise'ın güncel rent a car kampanyalarından haberdar olmak, promosyonları ve indirimleri takip etmek için web sitesine sık sık göz atabilir, bültenine üye olabilirsiniz.



(Sponsorlu İçerik)

Yorumlar

  1. Ümit Türk24.01.2019 11:31

    Başka bir şey ararken sayfaya denk geldim ve bir düzeltme yapmak istedim.
    TOBB'un logosu 2012 yılına ait değil. En az 40 yıldır (daha öncesini bilmiyorum) bu logo kullanılıyor.
    60. yıl logosu ise https://www.tobb.org.tr/Resimler/MansetResimleri/1502-1.jpg resminde gördüğünüz logodur.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yazıya yorum yap :