Quick China Tepe Prime Ankara İnceleme


Quick China Tepe Prime Ankara İnceleme


Bir başka inceleme ve eleştiri yazısı ile karşınızdayım dostlar.Mekan Quick China. Tepe Prime şubesi. Geçen hafta çok iyi bir yiyici ekipten oluşan toplam 6 kişi oradaydık. Fazla kişi olduğumuz için bir çok ürünü deneme fırsatı yakaladım. Yazıda neler yemişiz ve Quick China fiyatları hakkında bilgilendiriyor olucam.

Uzakdoğu mutfaklarının bir çoğu menüde mevcut. Bu konuda eleştirim menüyü sadeleştirip bir kaç mutfakta uzmanlaşmaları.

Yediklerimize bir bakalım...



Quick China Tepe Prime Ankara İnceleme




acılı ekşili çorba quick china


Acılı Ekşili Çorba



Quick China'nın yaptığı iyi ürünlerden birisi. Bir tane alıp iki parçaya bölebilirsiniz. Ön başlangıç için ideal bir seçim. Acılı Ekşili Çorba fiyatı 17tl.


Susamlı Fıstıklı Tavuk


Schnitzel'in susamlı versiyonu diyor hiç bir farklılık katılmadan bence çok vasat bir ürün diyerek tamamlıyorum. Susamlı Fıstıklı Tavuk fiyatı 22tl.


General Tso Tavuk



quick china ankara inceleme


Yemekler arasında göreceli daha iyi olan ürün kesinlikle bu. Dışı özel bir hamura batırılıp kızartılan ürün tavuktan hazırlanıyor. Acılı ekşili olarak gelen ürün lezzetli diyebilirim. General Tso Tavuk fiyatı 36 tl.


Çılgın Karides



quick china ankara inceleme



Masanın en zayıf ama beklentimizin en yüksek olduğu ürünlerden birisi buydu.Kadayıfa sarılmış karideslerden oluşuyor. Maalesef karidesler çok sertti. Sert olması dışında 4 parça karidese verilen bu ücret fazlasıyla yüksek. Çılgın Karides Fiyatı 36tl.


quick china ankara inceleme



Maki Set


Giriş seviyesi Sushiler diyebileceğim bir setten oluşuyor. Yeni başlayanlar veya sevenler için ideal sayılır. Maki Set'in fiyatı 96tl.


Club Sushi


Orta ve iyi seviyede sushilerin yer aldığı bir setten oluşuyor. Yosuna sarılmış sushileri sevmeyenler için çok ideal bu set. Club Sushi Set fiyatı 109tl.



Kısa Kısa Quick China



quick china inceleme


  • Şişe şarap fiyatları uygun bu yönüyle takdirlik
  • Servis bir iyi bir kötü. Bir standart belirlemeleri gerek
  • Sushi seçenekleri gayet başarılı
  • Ambians güzel , farklı bir mutfak deneyimlemek güzel
  •  Menü fazlasıyla çeşitli. Fakat bu yaratılan çeşitlerin bir çoğu lezzetsiz gibi. Bence menüyü elden geçirip sayıyı düşürüp zayıf ürünleri elenmeli.
  • İkram olarak getirdikleri çay ve cevizden bir adet daha söyleyince hesaba ekstra yazmaları ise hoş değil



*Yazıyı ve fotoğrafları izinsiz kullanmayın , çalmayın , çırpmayın az özgün olun :) Sosyal ağlarda yeni keşifler ve nitelikli paylaşımlar için takip etmeyi unutmayınız.


Yorumlar