Afitap Meyhane'de Bir Akşam



Afitap Meyhane'de Bir Akşam


Ankara'da en iyi lezzetler için dolaşıyor , tadımlar yapıyor ve kritikleri sosyal ağlarda paylaşıyorum. Bugünün yazısı ise bu aralar oldukça popüler olan bir meyhane ! Afitap Meyhane hakkında olacak.

Güzel bir cuma akşamı için tercih ettiğimiz ve 1 hafta öncesinden rezervasyon yaparak yer ayırabildiğimiz Afitap'da neler yemişiz , neler içmişiz özetleyeceğim. Buyurun yazıya.




Afitap Meyhane'de Bir Akşam



Afitap Meyhane'de Bir Akşam


Mekan sade ve güzel dekore edilmiş. Mekandan girer girmez hemen meze dolabına yöneldim. Gördüğüm manzara zaten aç olan bünyemi iyice acıktırdı :) Garsona hemen siparişleri verip oturacağımız yere doğru ilerledik. Rezervasyon arka bahçeye yapılmış. 3 kişiydik masa yeterliydi.

O halde neler söylemişiz başlayalım;


afitap meyhane mezeler


Tekmil Fava


Gayet güzel bir fava yedim.Lezzetli bir bakla kullanılmış. Tekmil Fava ise favanın tabağa bocalanıp soğanı üzerinde gelmesidir. Fava bir içkili mekanın iyi olup olmadığını gösteren baş mezelerden birisi bence :)


Yaban Mersinli Salata


Masanın yıldızlarından birisi kesinlikle. Cevizli , otlu ve yaban mersini ile damaklar şenleniyor. Mutlaka sipariş veriniz.


afitap meyhane mezeler



Girit Ezme


Girit ezmede en önemli dikkat edilecek şey peynir kalitesi ve pesto sosun lezzeti. Burada yediğimin peyniri az tuzlu olaması dışında gayet iyiydi. Sosu ise tam kararında.



Afitap Meyhane Kısa Kısa Notlar


  • Mekan çok sesli. Özellikle arka bahçede yoğun bir uğultu var. Bunu çözmeleri lazım sırf bu yüzden müşteri kaybedeceklerdir.
  • Fiyat ve Performans dediğimiz değer gerçekten yüksek. Bu ücretlere bu lezzetler çok iyi seviyede.
  • Porsiyonlar doyurucu, sunumlar gayet iyi
  • Servis aksamadı , bazen uzun sürdü bir şeyleri getirmeleri



Özetle akşam dostlarla demlenmek , iyi mezeler yemek ve hesap gelirken fazla heyecan yaşamak istemezseniz Afitap Meyhane’yi rahatlıkla tavsiye ederim. Yeni yazılarda görüşmek üzere.



*Yazıyı ve fotoğrafları izinsiz kullanmayın , çalmayın , çırpmayın az özgün olun :) Sosyal ağlarda yeni keşifler ve nitelikli paylaşımlar için takip etmeyi unutmayınız.

Yorumlar