Ankara İftar Mekanları ve Menüler 2018




Ankara'da İftar Nerede Yapılır , Ne Yesek , Nerede Açsak gibi soruların arttığı bu Ramazan Ayında iftar mekanlarını ve menülerini paylaşmak istiyorum. Fiyat ve fotoğraflar mekan sayfalarından alınmış olup 2018 güncel fiyatlardır.

Gitmeden önce rezervasyon yapmayı unutmayın malumunuz kalabalık olabilir. Sorularınız için yorum veya iletişimden yazabilirsiniz. İyi ramazanlar.



2018 Ankara İftar Mekanları ve Menüler


Mekan sıralamasının bir önemi yok karışık olarak ekliyorum. Hoşunuza giden menü ve mekanı arayabilirsiniz. Son olarak bir uyarı geçmek istiyorum iftar'da mekanlar çok kalabalık olduğu için kalite ve lezzet düşebiliyor.

İftar mekanı ekleme isteği ve güncellemeler için İletişim



Şanlıoğlu Urfa Lezzetleri İftar Menüsü


Şanlıoğlu Urfa Lezzetleri İftar Menüsü


Mekan Bahçelievler'de bulunuyor. Farklı ve yöresel lezzetlerden yana oyunuzu kullanmak isterseniz burası doğru tercih olacaktır :)



Balıkçı Doğan İftar Menüsü


Ankara İftar Mekanları ve Menüler 2018


İftarınızı açarken nispeten daha az kalorili ve sağlıklı olan balık ürünleriyle açmak isterseniz Balıkçı Doğan uygun olacaktır. Mekan YDA Park Avenue 'de bulunuyor ve grup rezervasyonları için uygun büyük bir mekan.



Tarihi Merkez Lokantası İftar Menüsü


Ankara İftar Mekanları ve Menüler 2018


Geleneksel Türk Mutfağı'nın iyi örneklerini çıkaran güçlü bir mekan Tarihi Merkez Lokantası. 2 şube olarak hizmet veriyorlar. YDA Park Avenue şubesi büyük ve gruplar için uygun. Bol seçenekli ve lezzetli bir menü arıyorsanız burası uygun.



Hüsrev Lokantaları İftar


Hüsrev Lokantaları İftar


Bildiğim kadarıyla buranın iftar menüsü yok normal alakart menüsü ile devam ediyorlar. Kendileri çok iyi kavurma, ispir fasülyesi ve sulu yemekler çıkarıyor. Bence burayı Ramazan'da değerlendirmeye almalısınız.



Dayı Kürek İftar Menüsü




Dayı Kürek Lahmacun , odun ateşinde lezzetli pide çeşitleriyle gönlümüzü çeliyor. Ramazana özel menüsü ile iftar için güzel seçenek bence. Bir çok yerde şubesi bulunmakta.



Çiçek Lokantası İftar


Çiçek Lokantası İftar


Türk ve Osmanlı mutfağından örnekler gördüğümüz Ankara'nın en eski lokantalarından birisi olan Çiçek Lokantası'nda bildiğim kadarıyla iftar menüsü yok. Klasikleşmiş sulu yemekleri ve alakart menüsü ile hizmet veriyor. Kesinlikle değerlendirilmeli.




Liman Kitap Kahve İftar Menüsü


Liman Kitap Kahve İftar Menüsü


Kitap ve kafe konseptini iyi harmanlamış bu mekanda farklı bir iftar yaşamak isterseniz değerlendirmelisiniz. İftar sonrası güzel bir kitap veya dergiyle çayınızı yudumlayabilirsiniz.




Park Et Taurus İftar Menüsü


Park Et Taurus İftar Menüsü


Taurus AVM'nin teras katında hizmet veren bu mekanın bir kaç lezzetini denedim ve ortalama üstü olduğu için önermek istedim. Özellikle hava iyiyse özellikle terasa rezervasyon yapmanız tavsiye olur. AVM'yi iftar için çok tercih etmek istemeyiz ama diğer mekanlarından az da olsa ayrılıyor.



Bahtiyar İncek İftar Menüsü


Bahtiyar İncek İftar Menüsü



Doğa ile iç içe bir iftar yapmak istiyorum , lezzetli şeyler yemek istiyorum diyorsanız doğru adres burası. İncek'de bulunan bu mekan yeşillikler içerisinde yer alıyor. Alışıldık yerlerden bıktıysanız burayı değerlendiriniz.



Micocina İftar Menüsü


Ankara İftar Mekanları ve Menüler 2018


Eskişehir yolu üzerinde bulunan bu büyük mekanda sunumlar ve lezzetler iddialı. Büyük bir mekan ve kadroyla hizmet veren Micocina , farklı menüleriyle denenmek için sizi bekliyor. Farklı bir iftar mekanı arayanlar kaçırmasın.


Serkan Şef İftar Menüsü




Tunus caddesi üzerinde bulunan mekanda özellikle kebap çeşitleriyle öne çıkıyor. Ben daha önce buraya gitmedim. İftar Menüsü güzel gözüküyor belki bir şans vermek istersiniz.



Meydan Kebap & Ocakbaşı İftar Menü


Meydan Kebap & Ocakbaşı İftar Menü


Eskişehir yolu üzerinde yeni açılan Maidan yaşam merkezi içerisinde açılmış olan Meydan Kebap & Ocakbaşı iddialı bir mekan. Oldukça şık bir mekanda hizmet veriyorlar. Yoğun olarak mermer tercih edilmiş. Lezzetler ise ben buradayım diyor. Fırın ürünleri ve kebaplar çok lezzetli. Bence bir deneyiniz.


Geri dönüş ve yorumlarınızı esirgemeyin. İyi Ramazanlar olsun.


İftar mekanı ekleme isteği ve güncellemeler için İletişim



Yorumlar