Tarihi Üçler Lokantası Ulus Ankara


Tarihi Üçler Lokantası Ulus Ankara


Ulus , esnaf lokantası ve tarihi restaurantlar açısından çok zengin bir semtimiz. Bir çok mekanın geçmişi var ve salaş mekan olarak hizmet veriyor. Bunlardan birisi Tarihi Üçler Lokantası. 1943 yılından itibaren kuşak değiştirerek gelen bu mekanda sadece Tavuk ürünleri var.  Hatta 3-4 çeşit olduğunu söyleyebilirim. Tavuk Döner , Çevirme , Haşlama ve Çorba.

Piliç olarak BuPiliç marka kullandıklarını söylediler. Yerel marka. Son yıllarda tavuk ürünlerinden iyice soğumuş olsak da arada bu tarz temiz olduğuna inandığımız (!) yerlere gidip yiyorum. Şimdi bakalım neler yemişiz.




Tarihi Üçler Lokantası Döner


Tarihi Üçler Lokantası tavuk döner


Yediğim tavuk döner lezzetliydi. Tuz oranı bir tık yüksek , yağ oranı ideal ve herhangi bir koku olmayan tavuk döneri severek yedim. Önerilir. 100gr 6tl.



Tarihi Üçler Lokantası Haşlama


Tarihi Üçler Lokantası haşlama


Haşlanmış tavukları dilediğiniz gibi porsiyona böldürüp servis veya paket olarak alabiliyorsunuz. İsterseniz ayıklanmış isterseniz tüm olarak da servis ediliyor. Yarım haşlanmış tavuk 13tl. Tam kıvamında haşlanmış. Yumuşacık.



Tarihi Üçler Lokantası Tulumba Tatlısı


Tarihi Üçler Lokantası tulumba


Buranın tulumba tatlısı yemeden kalkmamalısınız. Çıtır çıtır ve orta şerbetiyle damakta iz bırakıyor. Ben kendimi fazla yememek için zor tuttum. Tarihi Üçler Lokantası'nda yemekler kadar tulumba da iddialı.



Tarihi Üçler Lokantası Menü ve Fiyatlar


Tarihi Üçler Lokantası menü



Tarihi Üçler Lokantası İletişim


Adres:Anafartalar Mahallesi, Tahtakale Sokak, No 1/1, Ulus/Ankara
Telefon: 0312 310 42 08


Instagram üzerinden beni takip etmeyi unutmayınız. Yeni keşifler için takipte kal.

Yorumlar