Durdu Usta Künefe Katmer Ankara


Durdu Usta Künefe Katmer Ankara


Ankara'da 2017 sonu itibariyle künefe ve katmer furyası başladı. Özellikle Balgat ve Emek ilçelerinde ardı ardına açılan mekanlar piyasadaki bu boşluğu doldurma yarışına girdiler.

Bu mekanlardan birisi Durdu Usta Künefe Katmer. Benim yazıya almamın ve diğer açılan bir çok mekandan sıyrılmaları gerçekten Antepli ustaların , iyi malzeme kullanmaları ve lezzet seviyesinin iyi olmasından kaynaklanıyor.

Gelelim neler yedik :)



Katmer


Durdu Usta Künefe Katmer Ankara


Antep Katmeri çok lezzetli bir ürün. Usta ellerin mermere vura vura incecik açtığı hamurun şeker , kaymak ve fıstık ile buluşmasından oluşan tatlı bir lezzet. Durdu Usta'da katmer gayet lezzetli. Tek eleştirim çıtırlığı çok yok. Biraz yumuşak kalıyor yerken. Hamur veya pişirme de geliştirme yapılabilir.


Simit Katmer


Durdu Usta Künefe Katmer Ankara


Bu aynı Katmer hamurunun açılıp en son rulo şekline getirilerek yapılmasından oluşuyor. Yemesi zevkli bir ürün. Göze de hitap ettiği için ben gayet beğendim. Gittiğinizde denemeniz önerilir. Bu porsiyon 2-3 kişiliktir.


Special Künefe


Durdu Usta Künefe Katmer Ankara


Standart künefeden farkı hasır ile normal karışık olarak hazırlanmasıdır. Hasır tarafında kaymak , standart tarafında peynir yoğun. Böyle çok lezzetli bir ikili oluyor. Durdu Usta'da katmer dışında bu da iyi bir seçenek.



İkramlar


Durdu Usta Künefe Katmer Ankara


Önden gelen ikramlar bu şekilde. Bence meyvelere hiç gerek yok çünkü ben zaten tatlı yemeye gelmişim. Eğer ürüne güvenilmezse böyle bir yola gidilmeli. Fakat müşteri beklentisi bu yönde olunca mekanlar da koymak zorunda kalıyor çünkü rakipleri de veriyor. En mantıklı şey süt ve fıstık verilmesi yeterlidir.


Durdu Usta Özetle


  • Ankara'da Katmer için en iyisi diyemem fakat iyi seçeneklerden birisi
  • Mekan havadar , güzel
  • Servis personellerinin yüzü gülüyor ve ilgili
  • Fiyat bandı gayet iyi



Durdu Usta Katmer Ankara Menü ve Fiyatlar


Durdu Usta Künefe Katmer menü



Durdu Usta Katmer Ankara İletişim


Adres: Emek Mah. Bişkek Cad. 193/1 Çankaya Ankara
Telefon: (0312) 222 24 00


Sosyal medyadan beni takip ederek yeni mekan keşiflerinden haber olabilirsiniz :) Bu mekanın Instagram gönderisine gitmek için Tıklayınız


Yorumlar