Pone Desserts & Coffee Ankara


Pone Desserts & Coffe ankara


Bazı mekanlar sizi sımsıcak sarar ya işte o mekanlardan birisiyle birlikteyiz. Ankara'da butik tatlıcı konseptiyle yer alan mekanların yeni yeni çoğalmaya başladığı bir zamanda bu işi iyi yapanlardan birisi Pone Desserts & Coffe . Tüm tatlılar ve üzerindeki soslar kendi yapımları. Katkı , katı yağ ve gereksiz hiç bir malzeme yok. Bir kaşık aldığınızda zaten o ferah ve hafif tadı alıyorsunuz , baymıyor. Çikolatalı ürünlerde Callebaut marka belçika çikolatası kullanılıyor.





Pone Desserts & Coffe ankara



Pone Desserts & Coffe , 365Avm'nin karşı sokağında kalıyor. Sıcacık ve sevimli bir mekanda hizmet veriyorlar. Tüm tatlılar kendi yapımları olup ürün kalitesini yüksekte tutarak gelen müşterilere iyi tatlı yedirmek için uğraştıklarını dile getiriyorlar. Gerçekten de öyle !

Gelelim lezzetlerine. Günlük taze olarak çıkan başlıca tatlıları Cheesecake , Tiramisu , Panna Cotta , Mozaik Kek , Magnoli... ve daha fazlası. Yanında taze çay ve kahve de içebileceğiniz mekanda tatlılar özel kavanoz içerisinde sunum yapılıyor.


Pone Desserts & Coffe ankara


Panna Cotta ve Cheesecake tatlıları özellikle benim aşırı beğenimi kazanmış olup diğer tatlılarına da çok iyi diyebilirim. Ankara'da benim için Bonaapple'dan sonra en beğendiğim butik tatlıcı oldu. Her lezzet özenle hazırlandığı belli ve gerçekten lezzet bombası !

Panna Cotta huzurlarınızda ! Hem de Frenk Üzümlü :)


Pone Desserts & Coffe panna cotta



  • Mutfağına da girdiğimiz mekan gerçekten tertemiz.
  • Pazartesi günleri kapalı.
  • 12.5 - 15 tl arası kavanoz tatlıların ücreti.
  • Mascarpone peyniri ve Callebaut marka çikolata kullanılıyor

Afiyet olsun :)

Pone Desserts & Coffe Ankara İletişim


Adres : Birlik Mahallesi, 440. Sk. No:2, 06610 Çankaya/Ankara
Telefon : 0312 495 04 04


Tüm incelemeler bana ait olup %100 objektif yorumlardan oluşur.Kesinlikle reklam , kayırma ve karalama gibi amaçlar içermez. Instagram üzerinden takipte kalınız Tıklayın !


Pone Desserts & Coffee Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Yorumlar

Yorum Gönder

Yazıya yorum yap :