Dumadum Coffee & Kitchen Ankara


Dumadum Coffee Kitchen


Ankara'da yeni bir mekan keşfi ile tekrar sizlerleyiz dostlar. Bu sefer Tunus caddesinde açılan Dumadum Coffee & Kitchen mekanını incelemeye tabii tutuyoruz. 3 arkadaşın kafa kafaya verip açtığı bu mekanda öğle yemekleri , makarna , sandwich ve butik tatlılar ile hizmet veriliyor.

Dumadum ,çok büyük bir mekan olmamakla birlikte tasarımı çok zevkli. Menü olarak da geniş bir yelpaze sunmayan fakat var olan tüm lezzetlerin özenle ve lezzetle önünüze geldiği bir mekandan bahsediyoruz esasen.  Bence bu durum çok daha doğru :)



Yemek fotoğraflarına geçmeden önce Çorbalarına ayrı bir not düşmem gerekiyor. Arkadaş bu ne lezzetli çorbadır ! Hakikaten hangi çorbalarını içtiysem (tarhana,şehriye,ezogelin) hepsi de lezzetliydi. Her öğlen menüde çorba bulunmaktadır. Telaşa gerek yok :)


Dumadum Coffee Kitchen ankara
Ezogelin Çorba



Ana yemek olarak tabii her gün değişiyor. Benim fotoğrafladığım lezzetlere bir göz atalım.


Dumadum Coffee Kitchen ankara


Kıymalı Fellah Köftesi gayet lezzetli olup tuz oranı biraz fazlaydı. Kıyma yağsız ve kokusuz olması ise et kalitesi olarak iyi olduğunu gösteriyor. yanında salata ile güzel gitti.


Dumadum Coffee Kitchen ankara


Başka bir gün gittiğimde kıymalı dolma ve cacık ikilisi vardı. Dolma porsiyon olarak yeterli olup bol içliydi. Cacık ise dere otlu ve kıvam olarak üst seviye denebilir.

Yemekler yukarıda yazdığım gibi gayet lezzetli ve uygun fiyatlı. Çorba , ana yemek ve yan ürün 16 tl. Öğlen yemeklerine Dumadum benim için iyi bir alternatif oldu.

Yemek harici tatlılarından biraz söz edelim.


Dumadum Coffee Kitchen tatlı


Bir çok orjinal tatlı mevcut. Ben Unsuz Kek , Cheesecake ve Tiramisu tatlılarını deneme fırsatım oldu. Açıkça bunlar arasında en hoşuma giden unsuz kek oldu. Cheesecake kreması hoş değildi , tiramisu ise çok pastahane işi. Fakat unsuz kek gerçekten 10 numara. Kesin denemelisiniz.

Tüm incelemeler bana ait olup %100 objektif yorumlardan oluşur.Kesinlikle reklam , kayırma ve karalama gibi amaçlar içermez. Instagram üzerinden takip etmek için Tıklayın !

Dumadum Coffee & Kitchen İletişim


Adres : Kavaklıdere Mahallesi, Tunus Caddesi, No 14/B, Çankaya, Ankara
Telefon : 0312 417 00 60

Dumadum Coffee Kitchen Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Yorumlar