Barbeque Chicken , Ankara


Barbeque Chicken


Ankara'da en iyi ve yeni açılan mekanları geziyor , bunları blog , instagram vasıtasıyla sevgili takipçilere aktarıyorum. Özellikle belli bir kalitede olan , işini severek yapan mekanları paylaşmaya özen gösteriyorum, emin olabilirsiniz.

Bu yazının konuğu Kızılay olgunlar sokakta yer alan küçük bir dükkan olan fakat içinde barındırdığı orjinal lezzetleriyle beni benden alan Barbeque Chicken oluyor. Benim bu mekandan yeni haberim oldu fakat kendilerine sorduğumda tam 7 yıldır açık olduğu bilgisini aldım. Böyle bir lezzeti Ankara'da olup 7 yıl sonra keşfetmek biraz kötü oldu benim için.




Barbeque Chicken


Barbeque Chicken , tavuk lezzetleri sunan bir mekan. Fakat özellikle bir lezzetiyle ünlü. Barbekü Tavuk dedikleri 1 gün boyunca özel sos ile dinlendirilmiş ve özel çark sisteminde 1-1.5 saat ateş de pişen bir lezzetten bahsediyoruz. Fakat kesinlikle diğer tavuk çevirmeciler ile kıyaslamayınız. Lezzet,konsept ve fiyat olarak sınırları zorluyorlar !


Barbeque Chicken
Tavukların Korkulu Rüyası ! DÖNER ÇARK


Barbekü Tavuk siparişi veriyor beklemeye geçiyoruz.Tavuğu sipariş verirken ayıklanmış veya ayıklanmamış olarak belirtebiliyorsunuz. Ben ne yediğimi tam olarak görebilmek adına ilk aşamada ayıklanmadan rica ettim. Kısa bir sürede önüme gelen tabak göz zevki için yaratılmış gibiydi adeta :)


Barbeque Chicken ankara


Porsiyon olarak bir tavuğun tam olarak yarısından bahsediyoruz. Yani oldukça doyurucu. Pilav yatağına oturulmuş koca bir kızarmış tavuk parçası. Yanında taze ekmek , haydari ve domates ezmesi. Ezmeler o kadar lezzetli ki hani sırf onları yemek için bile gidilir. Tavuk ise görüldüğü üzere pişirilme oranı tam , porsiyon büyük ve lezzet olarak üst seviye.

Gelelim hesaba. Tavuk yemekleri evet her zaman bir tık uygun olur fakat burası fiyat/performans olarak süper. Bu gördüğünüz tüm ürünler 13 tl ! Gayet iyi , umarım uzun yıllar aynı kalitelerini ve fiyat politikalarını korurlar.

Kesinlikle gitmenizi öneririm. Hem salaş bir restaurant olması hem Ankara'da böyle lezzetli ve orjinal bir dükkan olmasıyla benim çok hoşuma gitti.

Bonus ! İç Gıcıklayıcı Tavuk Çevirme Videosu



Barbeque Chicken Ankara İletişim


Adres: Olgunlar Sokak No:28/A Kızılay , Ankara
Telefon: (0312) 418 42 86

Barbeque Chicken Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Yorumlar