Timboo Cafe Armada Ankara


timboo cafe armada ankara


Timboo , Ankara'da 4 şube olarak hizmet veren iç tasarımı ve garson kadrosuyla benim en sevdiğim işletmelerin başında geliyor. Lezzetleri ortalamanın üstü olup fiyatları da keza öyledir. Tüm şubelerine gitmiş birisi olarak en sorunsuz ve lezzetli olan yer kesinlikle Armada şubesi. Mesela Kentpark şubesi sonradan açıldığı için benim gittiğim sıralarda çok aksak gelmişti.

Buranın en belirgin özelliği ise çocuklu aileler tarafından tercih edilen bir kafe olması. Tasarımın ve yiyeceklerinde çocuklara göre tasarlandığını belirtmek isterim.Ayrı olarak çocuk menüsü var ve çocuklara özel dvd player getiriliyor. Çizgi film için. Sitelerinde yer alan şu ifade ise durumu özetliyor "Türkiye’nin çocukların da düşünüldüğü ilk cafe konsepti".

Gelelim buranın lezzetlerine...




timboo cafe armada burger
Masalar da yer alan beleş ürünler :D


Mini burger , cheeseburger gibi ana akım burgerler menüde mevcut. Ekmekleri taze ve kendileri yapıyor. Burger eti daha kalın ve sulu olabilir biraz yavan. Patates ise standart. Genel olarak ortalama seyirde bir burger. Fiyatlar 20-26 tl arası. Daha önce yazmış olduğum Ankara'da En İyi Burgerciler yazımı okubilirsiniz ekstradan.


timboo cafe armada burger

Tavuk ana malzemeli yemekleri gayet başarılı. Diğer mekanlara göre Tavuk yemeklerinde farklılaşmaya çalışarak teriyaki sos , ananas kızartma gibi lezzetler ile sunum yapıyorlar. Porsiyonlar ideal.


timboo cafe armada tavuk

Gelelim Timboo Cafe de daha iz bırakan ürünlere. Tatlılar ! Bir kış gününü aydınlatacak kadar güzel olan Ankara'da yiyebileceğiniz en iyi Cheesecake tatlısından biri burada çıkıyor. Özellikle çilekli olanı harika. Garip olan ise kış ayında bile sanki yaz çileği kadar kokulu ve taze oluyor.


timboo cafe armada cheesecake

Sufle menüde yer alan lezzet bombası olan diğer bir tatlı. Kaşıkla patlattığınıda akan iç akışı gayet kıvamlı ve lezzetli. Yanında ise taze çilek ve vanilyalı dondurma servis ediliyor. Sunum başarılı , lezzet başarılı.

timboo cafe armada sufle


Timboo Armada İletişim

AdresArmada (Beştepe Mah. Dumlupınar Blv. No:6) , Ankara
Telefon(0312) 219 0110

Timboo Cafe Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato


Yorumlar