Beştepe Köfte Döner Ankara


Beştepe döner


Ankara'da en iyi et döner nerede yenir mottosuyla geziyor ve bunları blog , instagram vasıtasıyla sevgili takipçilere aktarıyorum. Özellikle belli bir kalitede olan , işini severek yapan mekanları paylaşmaya özen gösteriyorum emin olabilirsiniz.

Ankara'da en iyi et döner yapan mekanlar için yazmış olduğum blog yazısını okuyabilirsiniz.

Alparslan Türkeş'in mezarı karşısında bulunan Beştepe Döner , yaklaşık 3 yıldır açık olan bir mekan. Et , köfte , pide çeşitleri bulunan mekanda özellikle döner övülünce dedim artık gitmenin zamanı geldi.

Mekan havadar , caddeye bakıyor. Garsonlar ilgili hemen siparişinizi alıyor. Benim geliş amacım belli olduğu için 1 porsiyon servis et döner söyleyip bekliyorum.

Düzeltme [10.11.2017] : Mekan yakın bir tarihte kapandı.



O da ne ! Döner öncesi ikramları masaya yığmaya başlıyorlar. Gelen ürünlerin hepsi güzel ve tazeydi.

Beştepe Köfte Döner ikram
Ayran ikram değil , yanlış olmasın =)


İkramlar biz Türk milletinin en sevdiği şeylerden birisi olabilir. Hiç hesapta yokken masaya gelen küçük tabaklar insanı mutlu etmeye yetiyor. Restaurant ikram vermek zorunda değil fakat verilince ana yemek öncesi daha pozitif başlandığı için yemekten mutlu ayrılma olasılığı yüksek.

Neyse. Gelelim as oyuncuya. Biraz zaman sonra dönerde masaya geldi ve o güzel ahenk tamamlanmış oldu.

İşte huzurlarınızda The Et Döner !

Beştepe Döner



Döner biraz kalın kesilmiş. Benim bu kesim şekli çok hoşuma gitmiyor. Çünkü dönerde araya takılan kuyruk yağları da bu sefer ağza kalın geliyor. Yanlış anlama olmasın döner lezzetli , Dönerci Mehmet Ustanın dönerine benzettim biraz. Daha tuzlu , daha yağlı ve daha kalın. Fakat genel klasmanda değerlendirecek olursak ortalama/ortalama üstü bir lezzete sahip. Servis edildiği pide ise gayet lezzetli.

Dönerin sonuna yaklaştığımda ikram olarak bir lezzet bombası geldi masaya. Sade patatesi güveç içerisinde fırınlamışlar. Sıcacık olarak getiriyorlar. Gerçekten basit ama etkili bir lezzet.

Beştepe Köfte Döner


Her şeyi mideye gönderdikten sonra tatlıya geliyoruz. Kendi yapımları olan sütlacı denemek için sipariş verdim. Çam fıstığıyla süslenmiş , fırınlanmış bir sütlaç geliyor. Lezzetli değil fakat ev yapımı olması açısından iyi. İz bırakmıyor başka tatlı da deneyebilirsiniz.

Beştepe Köfte Döner sütlaç


Sonuç olarak mekandan güzel ayrılıyorsunuz. İkramlar ve hizmet gayet iyi. Et Döner belli bir kalite ve lezzette. Aşağıda iletişim bilgileri bulabilirsiniz.

Beştepe Köfte Döner İletişim

Adres : Alparslan Türkeş Caddesi No:13 Beştepe , Ankara
Telefon : (0312) 222 7034

Yeni mekan ve lezzet keşifleri için Instagram üzerinden takip etmeyi unutmayın ! Takip Et

Yorumlar