Mobil Uygulama Yarışması 2016


mobil uygulama yarışma


İndir.com ailesi son yıllarda biz teknoloji blogları için yılbaşı hediyesi gönderiyor ve yazılım camiası için güzel etkinlikler düzenliyor. Her yıl bunu sorunsuz ve kaliteli bir şekilde düzenleyip sonuçlandırabilmek zor iş.Teşekkür ediyorum kendilerine buradan.

Gelelim asıl konumuza.Diğer yıllarda olduğu gibi bu yılda indir.com mobil uygulama yarışması düzenliyor. Birbirinden değerli hediyeler ve etkinliklerin olacağı bu yarışmada amaç özellikle üniversite öğrencilerin kendilerini kanıtlama ve mobil ekosistemine destek  amacı güdüyor.

IOS ,Android ve Windows Mobile işletim sistemleri için geliştirilecek uygulamar önce halk oylamasına daha sonra ise en yüksek puanlı 10 uygulamanın juri değerlendirmesi ile ilerleyecek.Başvuru yaparken uygulamanın markette yüklü olması ve yüklenme tarihi 1 ocak 2016 'dan sonra olması gerekiyormuş.

Ben her sene katılmayı istiyor fakat hep zaman kısıtından dolayı bir türlü fırsat bulamıyorum.Katılacak arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.

Detaylı bilgi ve başvuru aşağıdaki linkte yer alıyor. Sağlıcakla.

Edit : Bu arada Hasan Yaşar beyden gelen bir düzeltme ile ; yarışma 2 farklı kırılıma sahip ilki öğrenciler için diğeri herkes için.Yani 2 farklı yarışma ve etkinlik olacak gerçekten bravo.Linkleri güncelledim.

Mobil Uygulama Yarışması Öğrenci Detay
Mobil Uygulama Yarışması Detay


Yorumlar