Eski Okeycilerden Kim Kaldı - Gamyun




Bir zamanlar çılgın gibi okey ve bilumum masa oyunları oynadığım zamanlarda Gamyun diye bir site vardı.Aklıma geldi baktım ve hala yayında duruyor.99 yılında 2 kişi tarafından kurulmuş bir oyun sitesi ve günümüze kadar oyun sayısını ve teknolojik altyapısını katlayarak gelmiş.Oyun ve eğlence site kategorisinde ki en kaliteli sitelerden birisidir kesinlikle.

Eskiden tek eğlencemiz Gamyun'dan okey oynamak dı. Şimdi tabi siteler ve oyunlar çok gelişmiş olsada Gamyun ve internette okey oynamanın yeri ayrı tabii.Bu aralar açıp tekrar tekrar oynamaya başladım.

Site üzerindeki başlıca oyunlar şunlar ; 101,Okey,Batak,Kastet,Briç,King,İhale,DamaPis Yedili,Pişti vb.Eğer sizde masa oyunlarını seviyorsanız bir göz atabilirsiniz.



Gamyun Hakkında

Gamyun.Net 99 yılı itibari ile Türkiye yazılım sektöründe faaliyet gösteren 2 girişimci tarafından faaliyete sokulmuş özgün oyun sitesidir.
Yıllar içerisinde hem gelişen teknolojiye hızlıca entegre olmuş, hemde gelişen Türk Internet sektörü içerisinde tanıtım faaliyetlerine devam etmiştir.
Biz bu yazıyı hazırladığımız günlerde(2007, Temmuz) üye sayımız 1.7 milyon gibi bir sayının üzerine çıkmış durumdadır.
Günlük 250 binden fazla kişinin ziyaret ettiği sitemiz üyelerine kesintisiz olarak oyun ve eglence konusunda faaliyetlerini sürdürmektedir.
Üyelerimizin %70 gibi baskın bir kitlesi Türkiye içerisinden olmasının yanı sıra, %19 Avrupa, %6 Amerika ve diğer küçük dilimlerde ise Afrika, Arabistan ve Uzakdoğu üzerinden erişim yapması sayesinde oldukça geniş bir coğrafyadan ziyaretçi almaktayız.
Gamyun 2006 yılı içerisinde Türkiye'nin ilk ve tek Multiplayer Cep telefonu oyununu geliştirmiş ve halen bu alanda en büyük ve tek proje olarak çalışır halde üyelerine sunmaktadır.
Internet dünyasında en büyük sorunlardan olan güvenlik ve illegal içerik konusunda yine tamamen kendi fikrimiz ve geliştirmemiz olan güvenlik uygulamaları ile gamyun üyelerine küfürsüz, sağlıklı bir oyun mecrası sunmaktadır. Mevcut operatör kadrosu ilede editöryal sorunlara en aktif destek veren sitelerden biri pozisyonundadır.
Gelecek dönemde özellikle yeni oyunlarımız ile üyelerimizin daha fazla ilgi gösterecekleri alanlardan olmaya devam edeceğiz.

Yorumlar