Iphone İçin En İyi Uygulamalar 2014


en iyi iphone uygulamaları


iPhone uygulamalarını incelediğim yazı dizisinin 4. bölümündeyiz.Bir önceki yazılarda incelemiş olduğum,En İyi Uygulamalara göz gezdirmek ve indirmek için aşağıdaki linklere tıklayınız.

iPhone için en iyi uygulamalar 1
iPhone için en iyi uygulamalar 2
iPhone için en iyi uygulamalar 3

Bu yazımda ise son çıkan veya gözden kaçan ücretsiz en iyi uygulamaları tanıtacağım.Toplam 13 iphone uygulamasını kapsayacak.Hepsi iPhone'um da yüklü uygulamalar olup beğenerek oynadağım oyunlardan oluşmaktadır.

Gün geçmiyorki yeni bir uygulama çıkmasın.Bu tür yazılar kullanıcılara uygulamalar arasında kaybolmaması için bir rehber niteliğindedir.Yeni uygulamalar çıktıkca yazı dizisi devam edecektir.




iphone uygulamaları



SMASH HIT


iphone uygulamaları
iphone uygulamaları


Beceri oyunları kategorisine girebilecek Smash Hit 'de amaç gidilebilecek maksimum metre gitmek.Önünüze camdan engeller çıkıyor ve bu engelleri demir toplar ile kırarak ilerliyorsunuz.Unutmamakta fayda var toplarınız sınırlı ! Zevkli bir oyun. Şuan bölüm 4 'e kadar geldim.

Smash Hit İndir


DEER HUNTER 2014
iphone uygulamaları

iphone uygulamaları


Avcı rolüne girdiğimiz Deer Hunter 2014 'de ise çeşitli zorluk derecesindeki hayvanları satın aldığımız silahlar ile avlıyoruz.Glu Games tarafından çıkarılan zevkli bir oyun olup belli bir süre meşgul ediyor.

Deer Hunter 2014 İndir


FRONTLINE COMMANDO 2
iphone uygulamaları

iphone uygulamaları



Glu Games'in oyunlarından bir tane olan Frontline Commando 2 bir öncekine göre daha iyi grafik ve oynanışa sahip.Belirli bir hikaye dahilinde oyun ilerliyor ve karşınıza çıkan düşmanları alt ediyorsunuz.Öneriyorum.

Frontline Commando 2 İndir


FLIPAGRAM
iphone uygulamaları

iphone uygulamaları

Ses/Video araçlarından olan Flipagram ile fotoğraflarınızı birleştirerek çok hızlı bir şekilde video hazırlayabiliyorsunuz.Slayt şeklinde değilde daha çok anı şeklinde oluşturacağınız videolara müzik de ekleyebiliyorsunuz.Deneyin gayet güzel.

Flipagram İndir


AMATEUR SURGEON 3

iphone uygulamaları

iphone uygulamaları

Amateur Surgeon 3 'de amacımız hasta kişileri ameliyat etmek ! "Ama ben kana dayanamam :(" demeyin gayet zevkli bir oyun.

Amateur Surgeon 3 İndir


MOTOR WORLD : CAR FACTORY

iphone uygulamaları

iphone uygulamaları


Mobage inc. tarafından çıkarılan Motor World bir simülasyon iphone oyunu. Size ait bir araba üretim merkezi ile çalışanlarınız var.Popüler arabaları ve yeni tasarım arabaları üreterek satış fiyatı belirliyorsunuz.Araba satarak yeni iş yerleri kuruyor para kazanıyorsunuz.Beni uzun süre oyalayan bir simülasyon oyunu öneririm.

Motor World: Car Factory İndir


MIXLR
iphone uygulamaları

iphone uygulamaları

Mixlr çok orjinal bir uygulama.Nedir ? Kendi radyo kanalınızı kurabileceğiniz var olan radyo kanallarını takip edebileceğiniz bir nevi sosyal ağ.Takipçi kazanıyor ve takip edebiliyorsunuz.Bu sayede yayına başlayan program bildirim olarak geliyor ve dinlemeye başlıyorsunuz.Kesinlikle yükleyin.

Mixlr İndir


PLANTS & ZOMBIES 2
iphone uygulamaları

iphone uygulamaları

Popcap'ın sanırım en popüler ve zevkli mobil uygulaması. Oyunun amacı bilmeyenler için ; savunma oyunlarındandır.Bir bahçeniz var ve bu bahçeyi gerekli silahlar ile (sebze,bitki) donatıyor zombilere karşı savunuyorsunuz. (evet orjinal fikir). Bir önceki sürümüne göre grafikler çok gelişmiş.

Plants & Zombies 2 İndir


GUNNER Z


iphone uygulamaları


Bitmonster tarafında çıkarılan sağlam bir korku oyunu. Gunner Z 'de zırhlı bir aracınız var.Bu aracı modifiye edebiliyorsunuz.Araç ile zombilere karşı savunuyorsunuz.Oynanışı , grafikleri ve seslendirmeleri çok başarılı bir mobil oyun.Yükleyin.

Gunner Z İndir


DÖVİZ

iphone uygulamaları

iphone uygulamaları



Nokta tarafından çıkarılan bu iphone uygulamasında tek bir yerden güncel hisse oranları , döviz oranları ve altın fiyatlarını takip edebiliyorsunuz.Zaman zaman benim ihtiyacım olduğu için gerekli uygulamalar arasında görüyorum.Ayrıca döviz çevirici ve alarm kurma gibi fonksiyonlar mevcut.

Dovizcom İndir


BANANA KONG


iphone uygulamaları
iphone uygulamaları


Popüler ve çok indirilenler arasında olan zevkli bir oyun Banana Kong . Amacımız gidebileceğimiz maksimum metreye çıkan engellerden kurtularak goril ile gitmek.Oyunun oynanışı ve atmosferi çok zevkli.Kendi içerisinde farklı alt zorlukları var. Benim rekorum 4000 metre . Oynayın pişman olmazsınız :)

Banana Kong İndir

Yorumlar