Yeni Samsung Seri 9 Notebook




"Tasarımdan İlham Alındı" sloganı ile ön plana çıkan yeni samsung 9 serisi notebooklar eşsiz performans ve tasarımlarıyla raflarda yerini aldı.İnanılmaz incelik ile kusursuz tasarım felsefesiyle çıkartılan ürün yelpazesi oldukça geniş.

Hızlı açılış süresi , akıllı klavye , maxScreen gibi ürün özellikleri bulunan Samsung Laptop ürünleri genellikle windows 8 ve windows 7 ile satılıyor.Detaylar yazının devamında.


samsung series 9


Notebook özelliklerine genel bakacak olursak 

Darbelere Karşı Dayanıklı

Şık tasarımına kanmayın. Series 9 Notebook iç kısımda ve dış kısımda kuvvetlidir. İnce ve aerodinamik bir tasarım oluşturmak için hafif ancak güçlü bir malzeme olan Duralüminden faydalanır.

Sizinle Gelecek Kadar Hafif

Bu ince, düzgün notebook sadece hafif seyahat etmez, aerodinamik tasarımı nedeniyle hafif seyahat ediyormuş gibi de görünür. Seri 9 üç libreden daha az ağırlıkta ve sadece 0,64 inç kalınlıkta ölçülere sahip veya ortalama bir dergi kadar ince olan zayıf, normal görünümlü bir makinedir, böylece gittiğiniz her yerde taşımanıza yetecek kadar taşınabilir hale gelir.

Samsung ürünlerini genel olarak beğeniyor laptop ürünlerini tercih ediyorum.Eğer siz de samsung ailesinden herhangi bir notebook almak isterseniz Hepsiburada.com sayfasına göz atabilirsiniz.


Online Alışveriş Deneyimlerim başlıklı yazılarımı okuyabilir online alışveriş siteleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Yorumlar