Android Geliştirici Günleri 2014


android geliştirici günler


Not : Yürekleri burkan #Soma faciası nedeniyle ulusal yas ilan edilmiş ve ülke çapında etkinlik,eğlenceler iptal edilmiştir.Fakat AGG etkinliği iptal edilmemiştir bilginize. Kaynak

Android Geliştirici Günleri 16-17 Mayıs tarihlerinde ODTÜ KKM'de üçüncü kez gerçekleşecek.Eventbrite üzerinden kayıtların yapıldığı etkinlik için bende kaydımı yaptırdım , yarın orada olacağım :)

Ülkemiz ve dünyanın farklı kentlerinden teknoloji topluluklarının birlikte hazırladığı AGG, GDG (Google Developer Group) İstanbul, GDG Eskişehir, GDG Konya, GDG Ankara ve ODTÜ IEEE öncülüğünde 20 farklı ülkeden geliştirici gruplarının işbirliğiyle Ankara'da gerçekleştiriliyor.


Etkinlik boyunca ikramlar,etkinlikler ve oyunlar düzenlenecek.Hediyeler dağıtılacak ve bol bol konuşmalar yapılacak.Geçen yıl ki AGG etkinliğine katılmış biri olarak çok zevkli ve dolu dolu geçmişti.Tüm katkısı geçen kişilere teşekkür ediyorum.

Android Geliştirici Günleri programı şurada ve konuşmacıların detaylı bir şekilde yer aldığı sayfaya şuradan ulaşabilirsiniz.Etkinliğe kayıtlı kişi sayısı 2500'i geçtiği yazıyor.Eğer hala kaydınızı yaptırmadıysanız şuradan yaptırabilirsiniz.


Android Developer Days Ankara – 16/17 Mayıs 2014 ODTU KKM

Yorumlar