Okunası Bloglardan Seçmece Yazılar


okunası blog yazıları


Okunası bloglardan seçmece yazıları içeren bu blog yazımda , hem blog tanıtımı yapmış olacağım hem okunması gereken yazıları paylaşacağım.İnternette sörf yaparken ve sık girdiğim bloglarda yer alan orjinal ve ilgi çekici blog yazılarından bir derleme olup yazı dizisi devam edecektir.


Web Geliştirmeye Başlamak başlıklı blog yazısında Murat Yüksel , web geliştirmeye meraklı kişilere rehber niteliğinde uzun bir yazı hazırlamış.Nerden başlamalı , front-end , back-end kavramları , bootstrap , responsive gibi geniş bir konu yelpazesine değinmiş.Teşekkür ediyoruz.

İş İlanında Gezi Parkı Direnişine Katıldınız mı başlıklı blog yazısında Onur Şendere , ilginç bir iş ilanına başvuru sırasında çıkan tuhaf soruyu bizlerle paylaşmış.İlana paylaştıktan sonra gelen tepkiler doğrultusunda firmanında bir açıklamasını yayınlamış.Okuyuruz.

Tüplü TV'den Akvaryum Yapımı başlıklı blog yazısında yaratıcılığın sınırları zorlanıyor :) Eski tüplü televizyon veya crt monitörlerinizi atmadan değerlendirme yöntemlerinin zorlandığı yazıda sonuç çok güzel.

Yemek Sepeti Doğum Günü Videoları başlıklı blog yazısında Engin Güller , yemek sepeti üyelerinin doğum gününde isimlerine çekilmiş özel videolarını nasıl indiririz diye sorgluyor ve saolsun birde programcık yazıp koyuyoyor.Teşekkürler.

Yazılımcı Kafasıyla Şirket Yönetmek başlıklı blog yazısında Beyazıt Kölemen , kurduğu şirkette yaşadığı deneyimleri ve gözlemlerini biz blog okuyucularına aktarıyor.İş dünyasında çok iyi yazılım bilmenin bir işe yaramayacağı en önemli olan pazarlama ve müşteriyi ikna etme aşaması olduğunu belirtiyor.Şirket kurmaya hevesli gençler okuyalım.

GoyGoy Yönelimli Programlama başlıklı blog yazısında İbrahim Gündüz , biz programcıların derdine derman oluyor ve geniş - lakayit bir programlama yönelimi olan goy goy programlama hakkında merak edilen sorulara cevap oluyor.

Ve şöyle dedi usta programcı: "Sadece TCP/IP kullanarak uzaktaki makinanın işletim sistemini anlayabildiğinde tapınaktan ayrılmanın zamanı gelmiş demektir." Geoffrey James'in "The Tao of Programming" adlı eserinden Emre Sevinç tarafından tercüme edilen Programlamanın Taosu

İnternetten Nasıl Para Kazanılır başlıklı blog yazısında Hasan Yaşar , bilgi ve deneyimlerini biz blog okuyucuları ile paylaşıyor.Reklam , Veri Pazarlama ve Satış olarak kategorilere ayırdığı yazıyı internet üzerinden para kazanmak isteyenler okuyabilir.

Mahmut Can Sözeri , yazmış olduğu Asp.Net MVC e-kitabını bloğu üzerinden ücretsiz olarak paylaşıyor.Daha inceleme fırsatı bulamadım ama iyisi ve kötüsüyle türkçe kaynak adına teşekkür ediyoruz.

Zulmü Görüntüle! ne bir suç duyuru kampanyası ne de bir ajanlık-muhbirlik teklifi. Aksine zulmü gerçekleştiren kurum ve şirketlere karşı “doğrudan eylemi” ve hayvanların ivedilikle kurtarılmasını teşvik eden bir kışkırtma girişimidir.

Akp Mitinginde Bir Çapulcu başlıklı blog yazısında bir çapulcu Akp'nin yenikapıda yaptığı mitinge katılıyor ve gözlemlerini aktarıyor.Çok güzel tespitler var.Okuyunuz.

Birazda reklamlar ! Yazmış olduğum blog yazılarımı okuyup bol bol paylaşmanız dileğiyle. Ankara'da Yemek Mekanları , Torch Web Browser , Tasarımcılar İçin Geisha , Blogger için Disqus Yorum Formu


Sizinde önerebileceğiniz blog / blog yazıları var ise yorum olarak yazabilirsiniz.

Yorumlar