Divxplanet Tasarım Karmaşası


divxplanet tasarım


Sık girdiğim Divxplanet sitesine internetim olmadığı için uzun zamandır uğramamıştım.Adres çubuğuna adresi yazdım ve girdim.O da ne hacklenmiş ! Yok lan biraz daha baktımda sanki tasarım değişmiş.Yok lan tasarımda değişmemiş bildiğin hazır template dosyasını siteye giydirmişler !

Divxplanet yeni tasarım nedir öyle sanki warez siteleri veya ücretsiz template sitelerinde en popüler temalar gibi.Hiç sıcaklık , samimiyet yok.Tamam divxplanet'in eski tasarımıda bilmeyenler için çok karışıktı fakat bir sıcaklık ve alışkanlık vardı.En azından altyazı sitesi olduğu ön plandaydı.Diğer detaylar yazının devamında..

Yeni tasarımı eleştirirken ve gelen yorumları okuduktan bir kaç gün sonra divxplanet tekrar tasarımı değişti ve orjinal tasarımına geri döndü.Yeni tasarıma gelen yorumlar %90 oranında olumsuz olduğu için site yönetimi tekrar radikal bir karar alarak eski özlenen tasarıma geri dönüş yaptı.

Eğer site tasarımını illa değiştirmek istiyorlar ise kullanıcı ve çevirmenlerin geri dönüşleri,fikirleri alınarak zamanla daha iyi bir tasarım yaparak yenilenmede fayda var diye düşünüyorum.

Şuan site uzun yıllardır yayında olan tasarım ile yayındadır.Yakın planda bir değişiklik olur mu tam bilemiyorum.

Divxplanet Yeni ve Orjinal (eski )Tasarımları ;

divxplanet tasarım


Yorumlar