Okunası Yazılar


okunası yazı ve bloglar


Teknoloji,kültür sanat ve güncel konuların ağırlıklı olduğu okunası yazılarda bloglar,haber siteleri ve kendi bloğumdan seçmece yazılar içeriyor.

Okunası Yazılar 'ın bu bölümünde css,programlama,garaj hikayeleri,terbiyesiz yemekler,logoların evrimi,bitcoin ve türk markaları hakkında konular içeriyor.Afiyetle okuyunuz efenim.



Nesne yönelimli programlama zor mu geliyor ? İbrahim Gündüz'ün keşfettiği daya geç yönelimli programlama ilginizi çekecektir o zaman :)

Erener Duran css ipuçları ve css hatalarının çözümleri hakkında çok güzel bir yazı hazırlamış.Css ile alaklı sorunlar ve cevapları.

Hasan Yaşar ,Youtube,Facebook,Twitter,Instagram gibi başarılı girişim ve girişimcilerin garaj hikayeleri 'ni derlemiş.Güzel bir yazı.

E-tohum 2014 girişimleri belli oldu.Aralarında gerçekten dişe dokunur girişimler mevcut.Umuyorum hepside hayallerini tam anlamıyla gerçekleştirir.

Hanım göbeği,dilber dudağı,vezir parmağı...Türk mutfağımızın aslında ne kadar terbiyesiz olduğunu listelist güzel bir liste yaparak iyi özetlemiş.22 terbiyesiz yemek.

25 ünlü markanın logo evrimi .Neredennn nereye.

Bitcoin nedir ve nasıl çalışır ? Mesut Timur , hala anlamayanlar için gerçekten ne olduğunu iyi anlatmış.

Yerli markalarımızın bir bir satıldığı son yıllarda markalarımızın ve şirketlerimizin önemini daha iyi anladık.Pazarlamasyon , Türkiye'nin 100 yıllık markaları başlıklı güzel bir yazı hazırlamış.Markalarımıza sahip çıkalım.

Responsive tasarım nedir ? Web sitelerinde responsive tasarımı konularına Bilal Baraz güzel bir yazı hazırlamış.Responsive ile ilgili kaliteli yazılar arasında.

Ekşi Sözlükte yer alan "Türkiye'den s*ktir olup gitmek" başlıklı konuya gelen entry tam ibretlik.Kesinlikle okunmalı.

Yerel seçimler yaklaşıyor. Seçmeni bilgilendirmek ve yönlendirmek adına iki güzel site mevcut. İlki oy ve ötesi diğeri ise Bağımsız Seçim Gönüllüleri Sandık Başındayız sitesi.Kesinlikle göz atmalı.

Ve şimdi reklamlar kendi bloğumdan.. Popüler Change Kampanyaları , En İyi Torrent Siteleri , İndir.Com Yeni Yıl Hediyesi ve Türkiye'de Sinema Sektörü



Okunası Yazılar'ın önceki bölümleri

Yorumlar

  1. paylaşım için çok teşekkürler serkan bey, http://www.yabancidilogrenin.com

    YanıtlaSil
  2. http://www.meraklisiicin.com adresinde yazılım kurslarına göz atabilirsiniz. http://estetikburuncerrahisi.com

    YanıtlaSil
  3. kemal temel19.03.2014 19:13

    Vektorel bilişim firması Autodesk Yetkili Eğitim merkezi değildir. Bilginize. Güncellemenizi rica ederim. Yanlış bilgi aktarmayalım.

    YanıtlaSil
  4. Güncelleme yapılmıştır.Şuan için Autodesk yetkili eğitim merkezleri (Ankara) : -Bilge Adam ve -Bilişim Eğitim Merkezi

    YanıtlaSil
  5. Murat Yılmaz12.05.2014 09:52

    İki Teknik'e giden bir arkadaşım var, çocuk resmen pişman, doğru dürüst bişey göstermiyorlarmış, Ben şunu anladım açıkçası, Bilişim, Vektörel Bilişim ve Bilge Adam'la görüşmek lazım Yazılım Eğitimi için. Çünkü üçü de Microsoft Yetkili Eğitim Merkezi ve bildiğim kadarıyla eğitmen MCT değilse eğitim verdirilmiyor. Bende bu yaz yazılım eğitimi alıcam tavsiyelere göre Vektörel Bilişim Bu alanda en iyi fiyat performansı sunuyor gibi. Bakalım gidince düşüncelerimi yazarım buraya.

    YanıtlaSil
  6. Ben tutevde web uzmanlığı kurtsuna gittim şu andada linux kursuna gitmekteyim egitim kalitesi açısından ben memnunum size de tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  7. C# ve Asp.net MVC eğitimi aldım.Bunun sonucunda eğitimlerin çok faydalı olduğunu gördüm ve linux eğitimine başladım. Kaliteli eğitim almak isteyenlere tavsiye ederim. Kurs bitimi gönüllü olarak proje oluşturmak isteyenlerle, ücretsiz seminerlere katılmak isteyenlerle ve workshop lara katılmak isteyenlerle vaktinizi dolu dolu eğitimlerle geçiriyorsunuz. Tüm eğitim verenler sektörden ve alanında uzman kişilerden oluşuyor.
    Tütev Ankaradaki en iyi yazılım eğitimini veren kurumlardan biri olduğundan hiç şüpheniz olmasın.

    YanıtlaSil
  8. ben ce en iyisi Tutev

    YanıtlaSil
  9. Ben MSSQL Server DBA olarak çalışıyordum,temel sevye yazılım bilgim olmasına rağmen, yazılım uzmanlığı ile DBA liği tamamlamak istiyorum. Istanbul da yaklaşık 7 sene sektörde çalıştım. Tembelliğimden yazılıma pek vakit ayıramadım. Yaklaşık 9 aydırda ankaradayım.2 ay önceye kadarda çalıştığım şirket kapanma durumuna geldi.Bunu şundan dolayı anlatıyorum, şimdik tekrardan iş başvuruları yapıyorum DBA olarak ankara ve istanbul için, hangisinden uyugun bir teklif gelirse gideceğim, yaptığım araştırmada Bilişim eğitim merkezi iyi bir imkan sunuyor, eğer buradaki kursum yerım kalırda istanbula gidersem, oradaki kurslara devam edebiliyormuşum. İstersem yeniden ücretsiz olarak kurslara katılabiliyormuşum. Benim gibi arada kalmış arkadaşlar için bence önemli bir konu. Saygılarımla

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yazıya yorum yap :