22dakika.Org Yenilendi


22dakika yenilendi


"Hayatının anlamını dizilerde arayanların sitesi" sloganıyla yayın hayatını sürdüren ve pilli network bünyesinde bulunan 22Dakika,geçtiğimiz günlerde sitesini tamamen yeniledi.


22Dakika.Org Hakkında

Dizi takvimi,yeni ve eski diziler,dizi incelemeleri ve tanıtımları gibi konuların yer aldığı kaliteli bir blog sitesidir.İçeriğini üyeler hazırlar ve yazının okunma sayısına göre para kazanır.Kurulduğu günden bu yana severek takip ediyor ve tüm yazıları okuyorum.Bilmediğim bir çok diziyi,22dakika da yer alan tanıtımlar sayesinde izledim.Diğer detaylar yazının devamında. . .

22Dakika Yeni Tasarım

Eski tasarımı seven birisi olarak,bu yeni tasarımı çok daha beğendim.Siteye girdiğimizde gözü yormayan ve sade bir tasarım olduğunu görüyoruz.22Dakika,yeni tasarımda dikkat çeken noktalar :
  • Yazı fontları ve boyutu değişmiş,yazıların okunması daha rahat olmuş.
  • Site gayet sade,beyaz ve mavi renkleri hakim.
  • Sağ panel daha bir derli toplu duruyor.
  • Yorum bölümü değişmiş.
  • Altyapı olarak Wordpress sistemini kullanıyor.

Pilli Network Hakkında

Pilli network,2000 yılında kurulmuş,içeriğini üyelerin oluşturduğu ve bu içerikten para kazandıkları bir blog ağıdır.Pilli Network kurucuları,Cem Başpınar ve Hasan Yalçınkaya dır.2000 yılından bu yana bir çok gelişme göstermiş fakat,son 2 yıldır bünyesinde bulunan sitelerin trafiği düştüğünden dolayı bazılarını kapatma,bazılarını da güncelleyerek yoluna devam etme kararı almışlardır.Ki bu da yerinde bir karardır.Şu aralar,üniversite sınavlarına hazırlık konusunda yeni bir projeye hazırlığındalar.

Bakınız :
Sosyomat.Com Kapanıyor
Pilli Network Kabuk Değiştiriyor
22Dakika'da Değişim

Yorumlar