Oyun Dünyasından Yeni Fragmanlar

 
oyun fragmanları


"Oyun Severler" olarak beklenen oyunlar bir hayli çoğaldı.Oyun firmaları güzel tanıtım fragmanları ile bizlerin bekletisini iyice arttırıyor.Benim beklediğim oyunlar şu an için
  • Tekken tag tourment 2
  • Prototype 2
  • Max payne 3
  • Assasin's creed 3
  • Crysis 3
  • Kinect - Star Wars

Yeni fragmanlara bir göz atalım :

Prototype 2 - Red Zeon Trailer

Radical Entertainment tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon oyunu Prototype 2 - PC, PS3 ve X360 için geliştirilen oyunun konsol sürümleri, 24 Nisan'da Kuzey Amerika'da, 27 Nisan'da da Avrupa'da raflarda olacak. PC sürümü ise, 24 Temmuz'da Kuzey Amerika'da çıkacak.İlk oyun harika bir evren sunuyordu 2. oyunu bekliyorum. 




MaxPayne 3 - Bullet Time Trailer

Rockstar games 'in geliştirdiği Max payne 3 pc,xbox ve playstation için geliyor.Pc için 3d çıkacağı dedikoduları dönüyor.Multiplayer oynanabilecek.




Tekken Tag Tourment 2 - Intro Trailer

Konami'nin ünlü ve kaliteli dövüş oyunu Tekken playstation ve xbox için geliyor.Çocukluğum da çok oynamış biri olarak bu seriyi takip ediyor ve merakla bekliyorum.





Kinect - Star Wars Trailer

Xbox 360 için gelen bu yapım kinect teknolojisi hazırlanıyor.İnsanın oyun ile etkileşimini temel alarak oluşturulan bu oyunlar gerçekten kişise zevk dolu anlar yaşayıro Star Wars severlerinin oyunu çok seveceği aşikar.Star Wars dünyasının içine girmeye hazırlanın




Assasin's Creed 3 - Reveal Trailer

Önceki Assasin's Creed oyunlarını oynayıp bitirmiş biri olarak bu seriyi çok seviyor ve hiç bıkmıyorum.Ubisoft'un en başarılı oyunlarından bir tanesi.Şimdi de 3. oyun yolda.Konsol ve bilgisayar için geleceği söyleniyor.





Crysis 3 - Kapak Tasarımı

Efsane oyunun kapak tasarımı yayımlandı şu an için fragman sunulmadı.

crysis 3 cover

DÜZELTME : CRYSİS 3 DEBUT TRAILER YAYINLANDI



Yorumlar

Yorum Gönder

Yazıya yorum yap :