Adobe After Effects Dersleri - VideoCopilot.net



Yeni keşfettiğim bir site olan Adobe After Effects tutorial araştırmalarım sonucu bulduğum ve altın bulmuş gibi sevindiğim Video Copilot sitesinden bahsedeceğim.100 lerce AE tutorial videoları var ve bu videolar en az 30 dakika olduğu gibi birde çok kaliteli konu ve içerikleri var.Programın nasıl kullanılacağı videolarından Hollywood efektlerine kadar anlatan tutorial videolarına kadar bir çok ders mevcut.Dili tabiki ingilizce ve en büyük artısı söylediğim gibi ücretsiz + kaliteli oluşu.

İnternetten tutorial kliplerini izleyenler bilir çok basit konularda (örn. resim renklendirme vb.) birçok  video ve anlatım mevcut ama iş daha zor daha ileri seviye konulara gelince kaliteli bir video bulmak çok zor oluyor veya paralı(premium) üyelik gerekiyor.Eğer sizde Adobe After Effects öğrenmek veya bilgilerinizi daha geliştirmek istiyorsanız burdan başlamınızı öneririm.

Adobe After Effects Tutorials - VİDEO COPİLOT  


NaldzGraphics sitesi ise en iyi 50+ AE Tutorials başlıklı bir yazı yazmış güzel bir derleme olmuş burayı da inceleyiniz.




Yorumlar

  1. süper...hocam bir şey soracağım...benim de beğendiğim bir şablon var..onu satınalıp, after effects de açıp sadece text'leri değiştirip kendi adımı falan yazmak istiyorum...bu olabiliyor mu?...teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet oluyor diye biliyorum zaten o şablonların satılma amacı senin yapmak istediğini hedefliyor.kolay gelsin

      Sil

Yorum Gönder

Yazıya yorum yap :