Çedene Ev Yemekleri Balgat Ankara


çedene ev yemekleri balgat


Merhabalar herkese. Ankara'da en iyi lezzetler için dolaşıyor , yiyor içiyor ve kritikleri sosyal ağlarda paylaşıyorum. Bugünün kritiği ise geçen günlerde gitmiş olduğum Çedene Ev Yemekleri mekanına ait.

Mekan , balgat semtinde bulunuyor. 2007 yılında mangalcıların arasında ev yemekleri konseptinde hizmet vermeye başlamış ve yaklaşık 1 yıldır ise yeni dükkanlarında (eski yerin karşısı) devam ettiklerini belirteyim.

Hazırsak başlayalım :)




Çedene Ev Yemekleri Ankara İnceleme


Elazığ mutfağına ait özel tatların ve çeşitli sulu yemek, zeytinyağlı ürünlerin olduğu bir mekandan bahsediyoruz. İşletmeci Erhan Aksoy bey uzun yıllardır yeme içme sektöründe faaliyet gösteriyor ve sulu yemekler özelinde lezzetler sunuyor.


Dana Kavurma


çedene ev yemekleri balgat


Çedene Ev Yemekleri'nin en yıldız ürünü Kavurma arkadaşlar. Bir porsiyon söyleyin ve mutluluğa dalın. Lezzeti,pişme seviyesi ve yağı gerçekten çok iyi. Ankara'da ili genelinde yediğim iyi kavurmalardan birisi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Porsiyonu 23 tl.


Haşlama İçli Köfte


çedene ev yemekleri balgat


Hem sağlıklı hem lezzetli. Elazığ usulü haşlama içli köfte Çedene Ev Yemekleri'nin yıldız ürünlerinden birisi. Bol cevizli olması gönüllerimizi çeliyor.


Güveç


çedene ev yemekleri balgat


Güveç ciddi anlamda şaşırtan ürünlerden birisi oldu. Ben güveç yapıyorum diyen mekanların bir çoğunu çok rahat geçer. Tat özleşmiş , suyu mükemmel. Gittiğinizde denemeniz gereken lezzetlerin başında.


Dolanger Tatlısı


çedene ev yemekleri balgat


Dolanger tatlısını Ankara'da yapan en iyi 2 yerden birisi. İlki Çayda Çıra Ev Yemekleri. İkincisi Çedene Ev Yemekleri. Aslında neredeyse başa baş diyebilirim. Yani neredeyse aynı lezzette ve dokuda , birinciyi seçmek zor.

Kesinlikle yemeden geçmemelisiniz. Çıtır çıtır ve hafif :)


Bulgur Pilavı


çedene ev yemekleri balgat


Basit bir yan ürün gibi duran Pilavı bir çok mekanın yapamamasından aslında zor bir ürün olduğunu gösteriyor. Çedene , iyi bir pilav çıkarıyor. Porsiyonu 3tl ve gayet lezzetli.


Karışık Zeytinyağlı Tabağı


çedene ev yemekleri balgat


Bir çok çeşitten seçerek tabağınızı oluşturup alabilirsiniz. Özellikle sarmalar , yoğurtlamalar başarılı.


Çedene Ev Yemekleri Fiyat ve Menü





Çedene Ev Yemekleri İletişim


Adres: Balgat Mahallesi Ziyabey Cd. 40/A Çankaya Ankara
Telefon:(0312) 285 06 77


Yorumlar

  1. Blogum Harika Diyorsan Katıl21.12.2017 14:08

    Merhaba,

    Harika bir blogunuz var. Blogum Harika kampanyası ile siz de blogunuzla kazanmaya aday olun, blogunuzu tanıtın, mansiyon veya promosyon ödüller kazanın. Sponsorlarımızın desteği ile bloglar arası etkinlik yarışmamızı 2017 yılı sonunda düzenliyoruz yarışma bitimine doğru zaman daraldı. Katılım için detaylı bilgiyi web sitemizden öğrenebilirsiniz.

    İlginiz ve desteğiniz için teşekkürler!

    Web : http://www.blogumharika.com/

    Mail: iletisim@blogumharika.com

    Tel : +90212 330 9707

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yazıya yorum yap :