Madnut Cafe Ankara

Madnut Cafe




Ankara'da en iyi ve yeni açılan mekanları geziyor , bunları blog , instagram vasıtasıyla sevgili takipçilere aktarıyorum. Özellikle belli bir kalitede olan , işini severek yapan mekanları paylaşmaya özen gösteriyorum, emin olabilirsiniz.

Bu yazının konuğu ise yeni açılan ve son zamanlarda gidip mutlu ayrıldığım mekanlardan birisi: Madnut Cafe oluyor ! Casual Dining temasına sahip mekan da şef Gizem Nur Öğüten tarafından çıkan lezzetler ev sahipliği yapıyor. İşletmeciliğini de Gizem hanımın yaptığı Madnut ,öğlenleri değişmekle birlikte küçük bir menü ,akşam ise seçmeli menü olarak devam ediyor.



Casual Dining Nedir ?


Mekan, Casual Dining temasına sahip. Kısaca; şık atmosfer, kaliteli yemekler ve uygun fiyat oranı mevcut. Bu üçünü uygun bir ölçüde uygulayan mekanları anlatmaya yarayan bir kavramdır.


Madnut Cafe




3 kez gitme fırsatım oldu. Özellikle öğle yemeği ve tatlılarını teste tabii tuttum.Öncelikle sipariş verildikten sonra gelen sıcak ekmek ve baharatlı zeytinyağı ile başlangıç beni benden aldı. Ekmekler çok taze ve sıcak servis ediliyor. Daha sonra siparişler masaya gelmeye başlıyor. Hangi lezzetleri tatmışım biraz yakından bakalım.

Arap Köfte

Gizem şef lezzetine olduğu kadar yemeğin sunumuna da oldukça özen gösteriyor. Fotoğrafta görüleceği üzere sunum harika. Lezzeti de gayet başarılı.


Madnut Cafe


Yanında ise köz patlıcan ile yapılmış soğuk salata :)


Madnut Cafe


Bir başka gün gittiğimde ise çin mutfağına dalış yapmıştık. Menü de Tatlı Ekşi Tavuk ve Çin Pilavı vardı. Her ikisi de oldukça lezzetliydi.

Tatlı Ekşi Tavuk ve Çin Pilavı



Öğlen menüleri yukarıda paylaştığım gibi 1 ana yemek , garnitür ve salata gibi ürünlerden oluşuyor. Fiyatı ise gerçekten uygun. 15tl öğle yemek ücreti.Ankara'da öğlen yemekleri için iyi bir alternatif.

Başta dediğim gibi yemekler çok güzel fakat tatlılara ayrı parantez şart. Ben özellikle Cheesecake , Donut ve Tiramisu yedim. Hepsi bir birinden güzel.

Madnut Cafe tatlı


Madnut Cafe tatlı



Yukarı da görmüş olduğunuz tüm lezzetler Madnut Cafe 'ye ait. Bir dükkan da her şey lezzetli olur mu sorusuna tepki olarak doğmuş resmen. Ben her gittiğimde sorunsuz bir öğün oldu. Siz değerli takipçilere tavsiye ediyorum.

Tüm incelemeler bana ait olup %100 objektif yorumlardan oluşur. Kesinlikle reklam , kayırma ve karalama gibi amaçlar içermez. Instagram üzerinden takip etmek için Tıklayın !

Not : Akşam menüsünü hiç test etme fırsatım olmadı.

Madnut Cafe Ankara İletişim


Adres: Aziziye Mahallesi, Refik Belendir Sokak, No 40/B, Çankaya, Ankara
Telefon: 0312 441 61 41


MadNut Cafe & Casual Dining Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Yorumlar