Sevgi Anne Gözleme ve Çay Bahçesi Ankara


sevgi anne gözleme ankara


Beytepe yolundan yukarıya doğru çıkarken Bilkent Üniversitesini geride bırakmaya başlayınca gözlemeci ve yeşil alana kurulmuş çay bahçeleri gözükmeye başlar. Bunlardan birisi ve bence o mekanlar arasında en iyisi gözleme kalitesi ve bahçesiyle Sevgi Anne Gözleme ve Çay Bahçesi kesinlikle.

Özellikle sabah ve öğlen kahvaltılarında tercih ettiğim Sevgi Anne 'de gözleme çeşitleri , taze domates biber , yumurta , zeytin ve peynir gibi çeşitler var. Az ama öz malzemeyle yapabileceğiniz kahvaltılara semaverde demlenmiş çay eşlik ediyor.




sevgi anne gözleme ankara


Mekan büyük bir alana kurulu. Genel olarak yeşillik diyebileceğimiz bir alan. Hayvan dostu olan mekanda aynı zamanda çocuklar için uygun olup doğal bir yaşam alanı sunuyor.

Gözlemeler el açması olup çubuk'da yapılan görece daha kalın hamurlu olan gözlemeyle benzerlik gösterir. Benim sevdiğim tarz da esasen budur. Katmer tarzı kalın hamur , seçtiğiniz iç malzemesi ve sac ile buluşunca süper :)

İşte Ankara'da yediğim sanırım en iyi gözlemeler bunlar

sevgi anne gözleme ankara


Tadılması gereken başlıca gözleme çeşitleri (test edilip onaylandı) ;

  • Kıymalı kaşarlı
  • Patatesli kaşarlı
  • Patlıcanlı

Eksiler
  • Çevre düzenlemesi yapılabilir
  • Gözlemenin içi bazen az gelebiliyor , uyarılabilir

sevgi anne gözleme ankara
Ponçik ayrıntıda gizli :D


Mekanı tavsiye ediyorum. Fiyatlar bu yukarıda gördüğünüz fotoğraf tümü dahil 60 tl civarı bir şey. Şimdiden afiyet olsun. Yeni mekan önerilerinde görüşmek üzere. Bu arada instagram üzerinden takip etmeyi unutmayınız =) Link

Sevgi Anne Gözleme ve Çay Bahçesi İletişim

Adres: Beytepe mahallesi Bilkent girişi no:129 (Beytepe Köyü Yolu)
Telefon: 0312 227 02 01

Yorumlar