Cafe Kish , Ankara


cafe kish ankara


Ankara'da butik üretim yapan ve niş lezzetlere yönelmiş mekanları geziyor ve rehber yapmak için çalışıyorum.Bu tarz mekan sayısı az ve zamanla çoğalacağını umut ediyorum.

Butik pastane,kafe konseptinde olan Cafe Kish bülten sokakta yer alıyor.Özellikle kiş ve cheesecake ürünleriyle iddalı ve yaklaşık 4 yıldır hizmet veriyorlar. Küçük ve samimi bir dükkan olup işletenler çok tatlı insanlar.



Kiş Nedir ?


Fransız mutfağından dünyaya yayılmış, hamur içinde yumurta,süt ve seçilen iç malzemesi ile pişirilmesinden meydana gelen tuzlu bir hamur işidir.


Cafe Kish


cafe kish lezzetler


Ben özellikle ıspanaklı-peynirli kiş'i denedim ve çok beğendim. Yanında ise 5 farklı garnitürden birisini seçerek tabağınızı oluşturuyorsunuz.Ben yanında karnabahar salatasını tercih ettim , güzel bir ikili oldular. Fiyat olarak bana biraz yüksek geldi , gördüğünüz tabak fiyatı 16tl.


cafe kish cheesecake


Tatlı olarak çikolatalı cheesecake yedim. Benim damak tadıma uygun bir cheesecake değil. Farklı bir tadı var. Meğersem süzme yoğurt ile yapılıyormuş ve özellikle hafif cheesecake arayanlar için. Tadı kötü değil fakat ben daha yoğun aromalı sevdiğim için bana uymadı :)

Cafe Kish'e bir sonraki gidişimde diğer lezzetleri deneyeceğim. Reyonda bir çok ürün vardı. Fiyatlar ortalama üzeri. Kiş gayet lezzetli. Tatlı için şuan için mekanın notunu veremiyorum. Diğer tatları denemem lazım.

Afiyet olsun

cafe kish tunalı


Cafe Kish Ankara İletişim


Adres: Barbaros Mahallesi, Bülten Sokak, No 26/D, Çankaya, Ankara
Telefon: 0312 428 45 25


Instagram üzerinden lezzetli paylaşımlar yapıyorum takip için tıklayınız !

Cafe Kish Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Yorumlar

Yorum Gönder

Yazıya yorum yap :