Chef in The Kitchen Ankara


Chef in The Kitchen


Çayyolu'nda bulunan bu güzel mekana Ankara doğumlu olan @chefberkervarlik tarafından hazırlanan taze ve lezzetli ürünler eşlik ediyor.Gittiğimde özellikle burger ve schnitzel ürünleri tercih ediyorum. Bir çok lezzetlerini tatmış birisi olarak bu sektörde işini iyi yapan mekanlardan birisi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Ankara'da yemek bloğu yazmaya başladığımdan beri yeni açılan ve gitmediğim mekan notlarını alarak gitmeye çalışıyor ve yorumluyorum. Özellikle işini iyi yapmaya çalışan ve esnaf lokantası kategorilerinde olan mekanları tavsiye ediyor güzel şehrimizde iyi mekanların destek görmesi için çaba gösteriyorum. Teşekkürlerini ileten arkadaşlara ve instagramdan beğenilerini eksik etmeyen foodie camiasına eyvallah :)



Chef in The Kitchen İnceleme


Chef Burger


Chef in The Kitchen'da Burger Köftesi %100 danadan oluşup katkısız antrikot kıymasından elde ediliyor. Gayet lezzetli olup burger ekmeklerini de kendi bünyelerinde günlük taze olarak yapıyorlar. Berker bey zaten instagram üzerinden sürekli taze olarak yaptığı yemekleri ve ekmekleri video olarak paylaşıyor.

Yanında gelen patates taze ve sevdiğim kalın tarzda. Özel gelen soslar ise gayet iyi. Genel anlamda önünüze gelen burger tabağı sizi tatmin ediyor. Cheddar peynirini belki değiştirebilirler. 


chef in the kitchen burger ankara



Schnitzel


Mekanlar'da genellikle sipariş geçtiğim ve beğenerek tükettiğim ikinci ürün Tavuk Schnitzel oluyor. Chef in The Kitchen'da yediğim ise bu türün iyi örneklerinden. Patates ve Salata eşliğinde servis edilen tavuk olması gereken incelikte ve pişkinlikte. Dış katmanın da ise portakal kabukları ve kattığı güzel aroma dikkat çekiyor. Porsiyon olarak büyük olup gayet doyurucudur.


chef in the kitchen schnitzel burger


Bodrum Kebabı (Çökertme)


Fotoğraf her şeyi anlatıyor :) Sarımsaklı yoğurt, domates sos ve patatesin uyumuna eklenen güzelim biftekler ile damaklar şenlensin.

chef in the kitchen bodrum kebabı ankara
Fotoğraf kendi sayfalarından alınmıştır. Çekmeyi unutmuştum :)


Bonus : İç Gıcıklayıcı Browni Videosu


Serkan ince (@serkanince_)'in paylaştığı bir gönderi ()




chef in the kitchen adres tel


Chef in The Kitchen İletişim


Adres : Sarnıç Park AVM, Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi, 2902 Sokak, No 7/2, Çankaya, Ankara
Telefon : +90 532 154 0142


Chef In The Kitchen Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Yorumlar