Dijital Kiosk Nedir




Genellikle alışveriş merkezlerinde , satış ofislerinde ve bankalarda denk geldiğimiz Dijital Kiosklar , temelde bir ekran üzerinden müşteri ve ilgililere sunum , tanıtım ve satışı destek olabilmesi için kullanılan teknolojidir. Daha detaylı bilgi için Genr8 Digital tanıtım sayfası  Kiosk Nedir

Kullanılan alana göre kiosk cihazına kredi kartı pos cihazı, barkod okuyucu ve benzer teknolojiler eklenebiliyor.Bu sayede daha akıllı ve daha etkileşimli bir kiosk elde edebiliyoruz.

Dijital Kiosk almadan önce dikkat edilmesi gereken maddeler bence aşağıdaki gibi olmalıdır ;

  • Resistive Touch (hassas dokunmatik)
  • 16 / 24 Çalışma Olanağı
  • Ek Donanımlar
  • Özel Kiosk Kabinleri
  • Özel Yazılımlar
  • Teknik ve Opsiyonel özellikler genel olarak gözden geçirilmeli

Kullanım Alanlarına Göre

Dijital Kiosk ; Özel olarak tasarlanmış kabinlerin içerisinde bulunan ,monitor, bilgisayar ve dokunmatik panel bileşenlerinden oluşan bütün bir sistemdir. Yapı olarak dijital totem ile benzerlik gösterir fakat görüntü olarak farklıdır.

Dijital Kiosklar bankacılık , otomotiv, eğitim, gıda ve  hizmet gibi daha bir çok sektörde kullanılmaktadır. Müşteri kitlesine self-servis çözümler sunmak isteniyorsa ihtiyaca uygun çözüm seçilmeli.

Nereden Satın Alırım ?

Dijital Kiosk satın alınabilecek farklı şirketler bulunmaktadır.Ben bu şirketler arasında belli bir kaliteyi yakalamış ve müşteri hizmetlerine önem veren Genr8 Digital şirketini öneriyorum.Dijital Kiosklar hakkında bilgi almak ve iletişime geçmek için gerekli bağlantıları kullanınız.

Sağlıcakla

Yorumlar