Logitech G930 Gaming Kablosuz Kulaklık İncelemesi


logictech gaming g930 review


Eğer kablosuz ve kaliteli bir kulaklık almayı istiyorsanız bütçe olarak iyi bir rakama çıkmanız gerekiyor.Uzun araştırmalar sonucu kablosuz bir kulaklık almaktan vazgeçmek üzere olan biriyken Amazon'un Black Friday indirimlerine denk gelerek iyi bir gaming(oyuncu) kablosuz kulaklığı satın aldım.

Eğer biraz araştırma yaptıysanız Logitech G930 kulaklığı önünüze çıkmıştır.Fakat ülkemizde fiyatı çok çok pahalı ! olduğu için ilk aşamada elemiş olabilirsiniz.Eğer hala bir kablosuz ve oyuncu kulaklığı alma planınız var ise Amazon veya Ebay siteleri üzerinden indirimleri takip ederek 100$ altına rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Şimdi gelelim ürün hakkında eksi ve artılara ;



Öncelikle eksilerinden bahsetmek istiyorum.Canımı sıkan 2 şey var.
  1. Televizyon ve akıllı cihazlarla ile G930 'u kullanamıyorsunuz.Ek bir wifi dongle cihazı olduğu ve driver yüklemesi gerektiğinden akıllı cihazlar ile ve televizyona bağlantı şuan için sağlanamıyor.
  2. Kalabalık bir ortamda cihaz zaman zaman bağlantı kopmaları yaşıyor.Belki benim G930 'da bir sorunu olabilir tam emin değilim ama sinir bozucu.
Artılar
  • G930 ses kalitesi olarak (burada bir parantez açıyorum kaliteli ses demek çok yüksek ses anlamında değil) çok iyi.O anda çalan her sesi Logitech Gaming Uygulaması kulaklığa dolby 7.1 olarak gönderiyor ve dinlediğiniz sesler derinlik ve kalite olarak çok üst performans veriyor.Program aracılığı ile bas,tiz ve dengeleri detaylı bir şekilde ayarlanabiliyor.
  • Mobil uygulama yardımı ile kulaklık üzerinden bazı denetimler yapılabiliyor (Arx Control). Kablosuz olayı zevkli.İş yerinde çay-su almaya kalktığınızda kulaklık ile 100 metreye kadar gidebilme özgürlüğü.
  • Uzun süre müzik dinlememe rağmen çıkardıktan sonra kulağımda bir acı olmuyor konfor yüksek.
  • Programlanabilir tuşlar ve kaliteli mikrafon
  • Son olarak ilgi :) İlgiden kastım kim kulaklığı görürse denemek ve bilgi istiyor.

Sonuç

Kulaklık maksimum 200-250 tl arası televizyon'da kullanmayı düşünmeyen, PS4 ve PC için alacaklar gönül rahatlığıyla alabilir.


Yorumlar

  1. proje ödevim var yardım eder misiniz ?

    YanıtlaSil
  2. İletişimden bana detayları yazarsanız geri dönüş yaparım.

    YanıtlaSil
  3. www.gebzeevdenevenakliyat.de
    incelemneiz için teşekkürler çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  4. iletişim derken nerden iletişim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yazıya yorum yap :