Avansas Alışveriş Deneyimim


avansas alışveriş


Özellikle kobi ve daha büyük yapıdaki kurumsal firmaların ofis ihtiyaçlarına yönelik olan online alışveriş platformu Avansas üzerinden geçen günlerde bir ürün alışverişi gerçekleştirdim.Hızlı kargosu , iyi paketlemesi ve ödeme seçeneklerinin genişliği ile alışverişimi sorunsuz bir şekilde tamamladım.

Kırtasiye ve ofis malzemeleri ihtiyaçlarımı bundan sonra buradan karşılamayı düşünüyorum.Alışverişime ait diğer detaylar yazının devamında.


Avansas Alışveriş Deneyimim

Macbook 13" için zarif ve şık bir laptop çantasına ihtiyacım oldu.Küçük bir araştırmadan sonra fiyatı uygun olduğu için ve Avansas'ı denemek adına kendilerini tercih ettim.2 iş günü içinde ürün elime sorunsuz elime ulaştı.

Bazı online alışveriş siteleri stoksuz çalıştığı için siparişleri yollamaları gecikebiliyor.Avansas stoklu çalıştığı için listelediği tüm ürünleri istanbul'da aynı gün kargo , istanbul dışı hızlı kargo gibi seçenekler sunarak stoktan teslim ediyor.

Avansas Hakkında Genel Bilgiler

Kazandıran Ofis Marketiniz sloganlı online alışveriş platformu Avansas ,Sancaktepe’deki 6000 metrekarelik depoları ile hizmet veriyor. Tüm ürünlerinde stoklu çalışan şirket, 2012 yılında yüzde 100′lük bir büyüme gerçekleştirmiş ve orta vadede satış rakamlarını 400 milyon TL‘ye getirerek yüzde 10 pazar payına ulaşmak isteyen Avansas’ın uzun vadede hedefi ise 1 milyar TL ciro ile pazarın yüzde 30 payına ulaşmak.



Bir önceki yazmış olduğum Alışveriş Deneyimlerim başlıklı blog yazılarımı okumak için linke tıklayabilir veya yapmış olduğunuz alışverişler hakkında yorum yazabilirsiniz.

Yorumlar