Tasarımcılar İçin GEISHA


tasarımcılar için geisha


Google Chrome'a küçük bir eklenti olarak çıkan GEISHA , her yeni açtığımız sekmede popüler ve yeni tasarımları bizlere listeliyor.Aylık 1 milyonun üzerinde görüntülenme sayısına ulaşarak özellikle tasarımcıların kullandığı popüler bir eklenti haline geldi.En önemliside bu güzel eklentinin tasarım ve kodlaması Ahmet Sülek'e ait.

Önceleri sadece Chrome'da çalışan eklentiye versiyon iki 'den sonra link üzerindende ulaşmak mümkün.GEISHA sayesinde Dribble ve Behance üzerinde bulunan grafik çalışmalarını ve yeni haberleri görebiliyor kolaylıkla tasarıma gidebiliyoruz . (news.im)

Hiç bir reklam kampanyası satın alınmadan başarıya ulaşan geisha , Webrazzi haberine göre satın almak için bazı şirketler teklif yapmaya başlamış.Benimde aktif olarak kullandığım eklenti için yaratıcısına teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Fallow GEISHA


Ekleme :

Yeni tasarımların ve tasarım haberlerinin yer aldığı "Geisha" , yeni marka ve adıyla "Panda" oldu.Emrah Sülük'ün neden böyle bir değişikliğe gittiğini layervault sitesi üzerinden okuyabilirsiniz.

Use Panda

Yorumlar