Samsung Galaxy S5 Özellikleri


samsung galaxy s5 özellikleri


Geçtiğimiz haftalarda MWC 2014 etkinliğinde tanıtılan Samsung Galaxy S5 'i inceleme fırsatım yeni oldu.Donanım olarak yine çok güçlü gelen Galaxy serisinin yeni üyesi, tasarımı daha güçlü ve modern çizgiler ile kendini ön plana çıkarıyor.

5.1" full Hd ekranla gelen Galaxy S5'in ilginç özelliklerinden biriyse "kalp atış hızı sensörü" bulunması.Arka kapak bölümünde bulunan bu sensöre parmağınızı belli bir süre basılı tutuyor ve sağlıklı yaşamaya bir adım daha yaklaşıyorsunuz :) Diğer detaylar yazının devamında.


Galaxy S5 145 gram ağırlığında ve 16 mp’lik kaliteli bir kamerası mevcut.Kamera aynı zamanda 4K (Ultra HD) video çekebiliyor. Ön kamera ise 2.1 mp , video görüşmeleri ve selfie fotoğraflar için gayet uygun.

Iphone 5S ile gelen parmak izi okuma furyası yeni Galaxy S5 'de mevcut. Parmak izi sensörü , telefon kilidini , paypal ödemelerini ve daha fazlasını parmak iziyle yapılmasını mümkün kılıyor.

Son olarak Galaxy serisi bilindiği üzere çok sağlam değildir.En azından bir iphone'a göre düşmelere ve darbelere karşı zayıftır.Bu yeni amiral gemisi IP67 sertifikasına sahip.Tere, yağmura, sıvılara, kuma ve toza dayanıklı,yani telefonunuz her türlü etkinliğe ve duruma karşı güçlü.Sanıyorum darbelere karşıda iyileştirmeler yapılmıştır.

Unutmadan söyleyeyim Galaxy S5, 11 Nisan’da yaklaşık 150 ülkede satışa sunulacakmış. hepsiburada.com üzerinden stokları takip edebilirsiniz.

Galaxy S5 Tanıtım Videosu :


Galaxy S5 Fotoğraflar :

samsung galaxy s5 özellikleri

samsung galaxy s5 özellikleri

samsung galaxy s5 özellikleri


Yorumlar