Torch Web Browser


torch web tarayıcısı


Video ve müzik dosyalarını zahmetsiz bilgisayara indirme,torrent dosyalarınızı kolayca tarayıcıdan yönetme ve giremediğiniz engelli sitelere otomatik vpn değişikliği ile zahmetsizce girme.

Üstte saydığım özellikler Torch Web Tarayıcısının özelliklerinden sadece bir kaçı.Özünde Chromium altyapısını kullanan akıllı bir web tarayıcısı.Gelin özelliklerine bir bakalım.


Torch Web Browser Özellikleri

Torch web tarayıcısını diğer tarayıcılardan ayıran özellikleri ;

  • Medya dosyalarını indirme : Video ve mp3 dinlerken eklentiye gerek kalmadan Torch ile kolayca bilgisayara indirirebiliyorsunuz.
  • Torrent indirme ve yönetme : UTorrent gibi bir istemciye gerek kalmadan tarayıcı üzerinden torrent dosyalarını indirebiliyorsunuz.
  • VPN Değiştirme : Bir buton ile otomatik olarak uygun VPN değişikliği yapabiliyor.Özellikle youtube'da bazı videolarda türkiye istemcilerine kapalı olan videoları rahatlıkla izleyebiliyorsunuz.
  • Kolay paylaşma özellikleri : Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlarda kolayca login olarak kolayca share yapabilme butonları tarayıcı ile birlikte geliyor.
  • Sürükle bırak arama özelliği : Herhangi bir metni kopyalayıp sürükleyerek kolayca arama yapılabiliyor.
  • Torch Music ile çevrimiçi müzik : Android uygulamasıda olan Torch Music'de hazır playlistler ve geniş bir şarkı kütüphanesi var.Sanıyorum şarkıları youtube'dan çekiyor.
  • Torch Games : Tarayıcı üzerinden oynanabilen oldukça geniş oyun arşivi.

torch web tarayıcısı


Sonuç olarak ; farklı bir tarayıcı denemek isterseniz veya eklentisiz video indirsin torrent indirsin diyorsanız torch web browser denenebilir.Ben şuan için kullanıyor ve memnunum.

İndirmek için : Torch Web Browser


Yorumlar

  1. ali ve veli 95. metrede yanyana olacaklar son 5 metrede hızlı olan ali yine kazanacak ayrıca soruda da aynı hızla değil aynı hızlarıyla tekrar olunca soru doğru oluyor.

    YanıtlaSil
  2. "Kafa yakan paradokslar" isimli videoyu izlemeniz tavsiye olur : https://www.youtube.com/watch?v=i3xdn5wHpSY

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yazıya yorum yap :