Paşabahçe Logosu Yenilendi



paşabahçe yeni logo


Paşabahçe,77 yıllık logosunu,bugünün koşullarına ve gereksenimlerine göre güncelledi.Oldukça sade ve eski logosundan fazla kopmamaya çalışarak güncellemeye giden paşabahçeye,bu güzel logosuyla başarılar dilerim.

Camı ve doğallığı yansıtan yeni amblem 

Paşabahçe’nin yeni logosunda öne çıkan iki damladan biri, camın doğallığını ve doğaya zarar vermeden sonsuz kere dönüştürülebilmesini vurgulayan bir su damlasını, diğer damla ise camın şekillendirilmeden önceki akışkan halini sembolize ediyor.


Ahmet Kırman: “Güncellenmiş logomuz 77 yıllık mirasımızla gelecek bakışımızı buluşturuyor” 

Şişecam Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdür Prof. Dr. Ahmet Kırman,77 yıldır kullanılan paşabahçe logosunu revize ederek aslından koparmadıklarını dile getirmiş.Güncellenmiş logonun 77 yıllık paşabahçe mirasıyla gelecek bakışını buluşturduğunu dile getirmiş.

paşabahçe eski logo
'Paşabahçe Eski Logo'



pşabahçe eski logo
'Paşabahçe Eski Logo'



Paşabahçe Hakkında Bilgi

Türkiye'nin en eski markalarından ve dünyanın en büyük üç cam ev eşyası üreticisinden.Şişecam topluluğunun,cam ev eşyası gurubu markasıdır.Şişecam (Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş), Türkiye'nin cam ihtiyacını karşılamak amacıyla İstanbul'un Paşabahçe semtinde 4 Temmuz 1935'te faaliyete geçen cam fabrikasıdır. Fabrikanın bu semtte kurulmasıyla birlikte Paşabahçe semti cam üretimi ile anılır olmuştur.


Kaynaklar


http://www.pasabahce.com/basin-odasi/logolar.aspx
http://www.bigumigu.com/haber/2012/09/05/pasabahce-de-logo-degisimi

Yorumlar