Microsoft Surface Tablet


microsoft surface tablet özellikleri



Windows 8 işletim sistemlerini kullanan yeni model teknolojik oyuncaklarını tanıtan Microsoft,Surface Tablet(Tablet Bilgisayar) ile iddalı geliyor.Ipad 'lere en büyük rakip olarak lanse edilen bu cihaz Eylül-Ekim gibi satışa sunulması bekleniyor.

Surface'in tanıtıldığı bu kısa klibi çok beğendim.Dubstep müzik ve sert geçiş efektleriyle büyüleyici bir tanıtım filmi.İzleyiniz.Diğer detaylar yazının devamında ...






Microsoft Surface Tablet Nedir ?
Surface, Microsoft'un çoklu dokunmatik çalışmaları geliştirdiği bir platform. Bu platformda daha önce dokunan kişiyi tanıma gibi özellikleri, Samsung ile beraber Surface platformuna kazandırmıştı. Daha önce dokunmatik masa olarak ortaya çıkan Surface'in dokunmatik LCD panelini Samsung üretiyordu.PixelSense teknolojisi ile gelen yeni Surface tablet, iki farklı versiyona sahip olacak. Bu versiyonlardan birisi x86 tabanlı platformu kullanıyor ve adı Surface for Windows 8 Pro olacak. ARM tabanlı olacak olan ikinci Surface versiyonunun adı ise Surface for Windows 8 RT.

tablet bilgisayarlar

Microsoft Surface Tablet Özeliikleri :
-Tablette çift mikrofon, çift hoparlör ve çift WiFi anteni bulunacak.
-Klavyeli kılıf gibi ekstra bir özellik (0.3mm)
-Full HD Clear Type Ekran
-Windows 8 RT ARM tabanlı işletim sistemi
-128 Gb SSD Depolama

Ekleme :
Tabletin tanıtım sırasında sistemin çöktüğü videoyu yeni gördüm ve paylaşmak istedim.Ama çözümün bulunması fazla sürmüyor akıllıca bir çözüm üreterek yedek tableti alarak devam ediyor :)



Yorumlar