SATA Sabit Disklerinizin Hakimi Olun - Quadruple Docking Station

Sharkoon SATA QuickPort Quattro dört adete kadar SATA Sabit Disk veya SSD desteklemektedir. İki ayarlanabilir fan, USB3.0 ve eSATA arayüz, TESF 107.90 euro.

Sharkoon’un sabit disk dock istasyonları olan “QuickPort” serisine etkileyici bir üye katılmıştır: Sharkoon SATA QuickPort Quattro eşzamanlı olarak dört adete kadar SATA sürücüye ev sahipliği yapabilmektedir. 
Dayanıklı, siyah renkli parlak ön tarafta 2.5 ve 3.5 inç sürücüler veya SSD’ler için dört genişleme slotu bulunmaktadır. Açma kapama düğmesi, çıkartma tuşu ve güç için mavi, aktivite için kırmızı LED ışıklandırmalarıyla masanızı süsleyecek.

Sürücüleri soğutmak için iki adet ayarlanabilir fan bulunmaktadır. Sharkoon SATA QuickPort Quattro USB3.0 ve eSATA bağlantı arayüzleri ile bilgisayarınıza bağlanmaktadır. Ayrıca, 3TB kapasiteye kadar olan diskleri bağlamanıza olanak sunuyor. eSATA üzerinden birden fazla disk bağlayabilmek için port çoklayıcı (PMP) destekli bir SATA kontrolcüsü gerekmektedir. Sharkoon SATA QuickPort 
Quattronun boyutları 285 x 170 x 95 mm’dir (U x G x Y) ve ağırlığı 1030 gramdır. Kutuda, kullanım kılavuzu, USB3.0 ve eSATA kablosu bulunmaktadır (ikisi de 100cm).
Son kullanıcılar Sharkoon SATA QuickPort Quattro modelini tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı olan 107.90 Euro’dan yetkili satıcılarda bulabileceklerdir.
Bilgi için : SHARKOON Technologies GmbH
Telefon : +49 (0) 6403 / 775 6 118

Yorumlar