Nokia 5800 Tema Yapımı - Theme Maker


Yazı Yenilenmiştir !

İnternette düzgün bir kaynak yok bu konu hakkında.Bu yazımda Nokia 5800 XM telefonumuza nasıl tema yapabiliriz bunu anlatacağım.



1-Öncelikle Forum.Nokia ' ya kayıt olmamız gerekiyor,aşağıdaki linke tıklayarak kayıt oluyoruz.
Forum.Nokia Kayıt Ol !





2-Kayıt olduktan sonra aşağıdaki linke tıklayıp giriş yaptıktan sonra tema yapmak için kullanacağımız carbide.ui programını indiriyoruz
Carbide.ui İNDİR !

3-Programı indirdikten sonra kuruluma geçiyoruz varsayılan kayıt yerini soracak tamam deyip ilerliyoruz.Kurulduktan sonra programı açıyoruz.

4-Programı açtığımızda aşşağıdaki gibi bir ekran gelecek.Yeni bir tema oluşturmak,oluşturduğunuz bir temayı düzenleme için açmak ve programın size sunduğu hazır temaları kullanarak temanızı oluşturmaya başlayabilirsiniz.



5-Create New Theme dediğimizde aşşağıdaki ekran gelecek ve projeye isim vereceğizz.Daha sonraki gelen ekran ise ana çalışma ekranımız.Üstteki sekmelerden temamızın bölümleri var burları özelleştirebiliyoruz.Değiştirmek istediğimiz yerlere sağ tıklayarak kullanacağımız ikon veya resimleri seçebiliyoruz.Sağ panelde o seçtiğimiz bölüme,ikona,resime göre özellikleri renkleri ve boyutları gözüküyor.Başka bir temayı açıp burda yine düzenleyebiliriz.





-bu yazı bir ön-rehber olarak bir fikir sahibi olmanızı amaçlamıştır,programı kullanacak olanlar çok rahat çözeceklerine inanıyorum.Kolay gelsin

Yorumlar

Yorum Gönder

Yazıya yorum yap :